Ljubimac iz snova?

ilovedoggos

Aktivan član
Poruka
1.956
Koji je to ljubimac kojeg toliko dugo želite, i zašto je tako?

Ja žudim za iguanom već 2 godine, ali nikako da mi se ukaže vreme i prilika za nju. Nisam preteran ljubitelj reptila, ali jednostavno me očarava lepotom i inteligencijom.
Screenshot_20220113_225200.jpg

Dal' bi se sve slagale? z:lol:
a ne bi...jedna bi drugu vijale na sve strane...ali tako bih volela....:lol:
i da su u paru...to mi je bitno...nikada usamljene...:heart:

i nemam odredjenu zivotinju koju bih jako volela...sve ih volim...volim i papagaje i sve ptice...i kucice i macice i konje i kozice i...ma sve...

eto mozda sve sem nekih zmija, paukova, skorpija i tome slicno :)

Koji je to ljubimac kojeg toliko dugo želite, i zašto je tako?

Ja žudim za iguanom već 2 godine, ali nikako da mi se ukaže vreme i prilika za nju. Nisam preteran ljubitelj reptila, ali jednostavno me očarava lepotom i inteligencijom.
Imala sam ljubimca iz snova koju nisam ni dan danas prežalila i vise ne zudim za ljubimcem
jer ni jedna druga životinja ne može da mi zameni nju :(

Ne može,...ali ima toliko divnih i slatkih stvorenja!Sigurno bi im se radovala. ?
bih jer volim životinje i nedostaje mi zivotinjica da se krece po kuci , da brinem o njoj ali jos uvek ne mogu da zamislim neko drugo kucence umesto nje

ono sto bih sigurno uradila da imam kucu i veliki plac je da bih imala kokošinjac sa kokoškama
i obavezno drvo i gnezdo za Sove :)

Moj drug ima ovakvog Haskija,...jedno oko mu je plavo, drugo braon. ?
Mnogo su lepi!Zavisi od vrste,...mda mislim da njima ovde baš i ne odgovara klima.
Сибирац је врста, њих нема различитих врста.Њихо стандар дозвољава различите боје и крзна и очију.
Као и вук можеда живи од северног до јужног пола

Daleko da im odgovara, kad je leto ona je većinom dana u kući i upalim klimu, uveče je pustim. Užasno joj je toplo, a sad je pre neki dan uživala u snegu z:lol:
Не ваља држати псе на клими.Најважније их је ишчеткавати. Они нису на температури вишој од 16 степени за рад, али ко па држи овде радне Сибирце.

Не ваља држати псе на клими.Најважније их је ишчеткавати. Они нису на температури вишој од 16 степени за рад, али ко па држи овде радне Сибирце.
Daleko da valja, ali ne mogu drugačije da je rashladim. Kupa se ona, ali ipak. Nije ceo dan na klimi. Leto, 30+ stepeni..Nije ovo područje baš za njih.

Daleko da valja, ali ne mogu drugačije da je rashladim. Kupa se ona, ali ipak. Nije ceo dan na klimi. Leto, 30+ stepeni..Nije ovo područje baš za njih.
Климатизовани простори су нездрави. Да ли си приметила да људи који живе у клими чешће имају и лети кијавицу ?
За Сибирца је сваки излазак и повратак у климатизовани простор топлотни удар који оптерећује организам.

Климатизовани простори су нездрави. Да ли си приметила да људи који живе у клими чешће имају и лети кијавицу ?
За Сибирца је сваки излазак и повратак у климатизовани простор топлотни удар који оптерећује организам.
Nije ceo dan na klimi kao što sam i rekla, već kad je baš toplo oko 2 popodne. Raspitala sam se sa njenim veterinarom rekao je da ne može da šteti na kratko.
Uradim sve da je ohladim tokom tih dana, sveža voda, hlad.Ali joj opet bude teško.
Nijedan moj pas ne reaguje tako na toplotu kao ona.

Nije ceo dan na klimi kao što sam i rekla, već kad je baš toplo oko 2 popodne. Raspitala sam se sa njenim veterinarom rekao je da ne može da šteti na kratko.
Uradim sve da je ohladim tokom tih dana, sveža voda, hlad.Ali joj opet bude teško.
Nijedan moj pas ne reaguje tako na toplotu kao ona.
Наравно да не реагује, али не треба да бринеш толико. Она се разликује од твојих паса у гомили ствари. Прозрачена просторија и и ишчешљана длака ( да нема мртве длаке!) како би било протока ваздуха и минимлизовање сваког физичког напора је сасвим довољно да буде здрава .

Back