Ljubim plotnu, mrko pogleđujem!

• Začetnik teme Začetnik teme Golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa samo je malo pustila fotku kroz filter, čini sve još zanimljivijim.
Kao kad gledaš žensku u sexy vešu - zanimljivije je nego kad je gola :per:

Golube pa ti si pravi znalac kad su zenske u pitanju...:lol:

- - - - - - - - - -

Nek doradi oko nosa i očiju ručno, tj samo obriše višak senki, men kad vidim tu slikicu odmah u glavi zombi apokalipsa i 'WANNA EAT BRAIN'.
Al dobro, nije se napućila barem.

Ajd dobro... :lol:

pobogu..odluči se ima li tvoja generacija 40 ili 50 godina?:roll:
decenije razlike nisu generacije..svejedno..ove sa četrdest se možda piće zbog nadolazećeg klimaksa,ove sa 50 samo ako im moož uplatio implante :lol:

nema to veze, one koje se puće rade to i sa 40 i 50
nisam od tih, ali imam poznanice...kace sve zivo na fb npr, uz pucenje, kazu vole da podijele sa narodom svoje dozivljaje
DOBRO , sta sad, star se konj ne uci jahati

juče mi je bilo dosadno u kancelariji u jednom trenutku nisam imala čime da se bavim pa sam pravila selfije.
i nije da sam se pućila majke mi a posle kasam pregledala fotke one sve napućene.
znači takav je program za fotke, ulepšava pući pegla i čisti

milina jedna koliko sam se prolepšala u tom programu, i kako to posle da ne podelim sa svetom, tu svoju lepotu, a :lol:

juče mi je bilo dosadno u kancelariji u jednom trenutku nisam imala čime da se bavim pa sam pravila selfije.
i nije da sam se pućila majke mi a posle kasam pregledala fotke one sve napućene.
znači takav je program za fotke, ulepšava pući pegla i čisti

milina jedna koliko sam se prolepšala u tom programu, i kako to posle da ne podelim sa svetom, tu svoju lepotu, a :lol:

Stvarno, treba da se sazna da nisi obelodanila lepotu, pa da još snosiš moralne i materijalne posledice.

Back