Da li znas da je moj zivot umoran od gladi.Jer ja u stvari ljubim nesto sto nemam.A onda trzaj...Ne mogu nista,ja ne mogu da disem bez tebe,ne zelim da sanjam bez tebe,jer si me ti tome naucio.Osecam tvoj dodir,ti si moj smisao i mirna luka.Reci cu ti iako moja bol, sve suze su te vredne jer si svetlost na mom putu.
Ja sam tvoja ljubavnica,i tvoja zena i tvoja princeza.Ti si moja obala snova.Otvoricu ti prozore svoje duse,samo za tebe,jer ti ces uvek biti Moja ljubav iz snova.Jer postao si jedna lokacija u mojoj memoriji...jedna nezna misao.

San ili java.Da li mi mozes reci sta znaci san,a sta java?Jesam li ti ikada pokazala oziljke na srcu,ili si sam dodirnuo moje nemire i saznao da svaki moj osmeh ima proslost od hiljadu bola.Jesam.Jesam,ti si moja istina.Sada ovog tremutka otvaram prozor i miris tvog tela udisem blizina me tvoja mami...osecam dodir,znam da me volis snazno,da me ljubis nezno a ja sam tobom opijena..Jos uvek mogu da osetim tragove te ljubavi...ta ljubav gori.
Ljubicasta je ljubav, neko rece, topla meka i hladna u isti mah...eto, to je ljubicasti dan