ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Sto je najgore, nece je ostaviti.
Skuvan rucak, opran ves, cista kuca itd.![]()
A sta ce ona imati od njega? Neurednog cimera...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto je najgore, nece je ostaviti.
Skuvan rucak, opran ves, cista kuca itd.![]()
A sta ce ona imati od njega? Neurednog cimera...
ja ljubim vecinu u dusu tako duboko ali danas ih to ne dirne bas..bolje kesh
I, šta bi?
Samo je ona Smoto ljubljena u dušu, a mrzi je da piše?![]()
tebe nema nema pa dodjes da se proseres..secam se ko je bio nesiguran kad si me jurila po forumuNa osnovu ovih tvojih rechi vidi se da si june, odnosno neiskusan.. PLUS nesiguran! Za tebe samo palac dole..![]()
tebe nema nema pa dodjes da se proseres..secam se ko je bio nesiguran kad si me jurila po forumu
i sta onda te navato neki ozenjen matoracJeste, sve je to tacno. Mnogo sam bila zaljubljena u tebe....![]()
i sta onda te navato neki ozenjen matorac![]()
a kako ti podnosis da si 5a?Nemoj da si ljubomoran. To mi je decko. Nije on kriv sto je ozenjen. Uhvatila ga kalashutra na seks.
a kako ti podnosis da si 5a?![]()
to je skroz konkretan, telesni osećaj, ili telesno duhovni ili kako god... Uglavnom, kad se desi, a ne traje kratko, ne mož da promakne
Dakle, žene, za kojeg bi mogle ruku u vatru
da je bio taj,
ljubeći vam telo, ljubio vam dušu?
mislim da sam naletela na ovakav slučaj...to je fatalno stanje..pohlepa, alavost zablesavljenje (ne zaljubljenost ) medjusobna fascinacija potrebom za dodirom..rečima sinhronizaciji na svim nivoima..
preživeh...čudo, kako se SVE preživi..i kada pročitam neq plačnu žalopojku o napuštanju."a ja sam ga toliko volela" dodje mi da umrem od tuge očiglednim siromaštvom nedoživljenog ushita u medjusobnom izgaranju ..
ne znam jesam li odgovorila zadatku teme?
kad se desi, obostrano je.
i da, menja zauvek.
pisala sam nekad davno o tom, takvom sexu. i tom, takvom odnosu.
pa su me malo zezali, kao koto opet nesto fantazira, sex ko sex.
al nije.
sta ovo znaci pobogu?kako se to moze desiti?to je skroz konkretan, telesni osećaj, ili telesno duhovni ili kako god... Uglavnom, kad se desi, a ne traje kratko, ne mož da promakne
Dakle, žene, za kojeg bi mogle ruku u vatru
da je bio taj,
ljubeći vam telo, ljubio vam dušu?