ljubeći joj telo, ljubio joj dušu

to je skroz konkretan, telesni osećaj, ili telesno duhovni ili kako god... Uglavnom, kad se desi, a ne traje kratko, ne mož da promakne

Dakle, žene, za kojeg bi mogle ruku u vatru
da je bio taj,
ljubeći vam telo, ljubio vam dušu?

Ljubeci nekoga, iznedrila sam ono najbolje iz sebe . Tek sada to vidim, kolikom je to jačinom, u meni bilo sjalo. Svaki osecaj, dodir, zagrljaj. Poljubac. Ja to Vama ne mogu opisati, volela sam celim svojim bićem. Nenormalno. I sada kada se setim, bez obzira na sve, znam svaku rečenicu, svaki osmeh pamtim...svaku jačinu zagrljaja. Naprosto, osećaj je bio fenomenalan. Na ono šta sam se ja smejala, dok se stidim, pamtiću doveka, majke mi mile, dokle postojim , dokel dišem, jer bila sam najsrećnija. Ljubeći me, ljubio je ono najbolje u meni. Nisam priznala, i nikada nije saznao...i jedan dan ostaće upamćen u mom mozgu, kada sma to htela i da izustim, a nisam, ne znam što. Htela sam tada da kažem, da sam tada dušem već bila "njegova" . Toliko toga nisam stigla da kažem, da je bio sve što sam želela ja. Tačno tako. Ljubeći me, ljubio je ono što ponekad ume da se boji najviše, ali da voli najbolje. Samo kada "hoće" . :)

mislim da sam naletela na ovakav slučaj...to je fatalno stanje..pohlepa, alavost zablesavljenje (ne zaljubljenost ) medjusobna fascinacija potrebom za dodirom..rečima sinhronizaciji na svim nivoima..
preživeh...:( čudo, kako se SVE preživi..i kada pročitam neq plačnu žalopojku o napuštanju."a ja sam ga toliko volela" dodje mi da umrem od tuge očiglednim siromaštvom nedoživljenog ushita u medjusobnom izgaranju ..

ne znam jesam li odgovorila zadatku teme?

Dobar odgovor

kad se desi, obostrano je.
i da, menja zauvek.
pisala sam nekad davno o tom, takvom sexu. i tom, takvom odnosu.
pa su me malo zezali, kao koto opet nesto fantazira, sex ko sex.
al nije.

al nije.

od tog odnosa sam postala sexualno bice, zena....i naucila sta je sex...pre toga je bilo vezbanje..posle toga je bilo traganje...

a sada vec ne mogu pristati na kompromise...

Back