ljubeći joj telo, ljubio joj dušu

mislim da sam naletela na ovakav slučaj...to je fatalno stanje..pohlepa, alavost zablesavljenje (ne zaljubljenost ) medjusobna fascinacija potrebom za dodirom..rečima sinhronizaciji na svim nivoima..
preživeh...:( čudo, kako se SVE preživi..i kada pročitam neq plačnu žalopojku o napuštanju."a ja sam ga toliko volela" dodje mi da umrem od tuge očiglednim siromaštvom nedoživljenog ushita u medjusobnom izgaranju ..

ne znam jesam li odgovorila zadatku teme?

mislim da sam naletela na ovakav slučaj...to je fatalno stanje..pohlepa, alavost zablesavljenje (ne zaljubljenost ) medjusobna fascinacija potrebom za dodirom..rečima sinhronizaciji na svim nivoima..
preživeh...:( čudo, kako se SVE preživi..i kada pročitam neq plačnu žalopojku o napuštanju."a ja sam ga toliko volela" dodje mi da umrem od tuge očiglednim siromaštvom nedoživljenog ushita u medjusobnom izgaranju ..

ne znam jesam li odgovorila zadatku teme?

jesi.

MIroslav Ilić, uz svako poštiovanje, zahvata ovu temu prilično široko, a ovde je reč o usko, precizno definisanom fenomenu - ljubljenja jedne žene ispod njene kože.
O sasvim konkretnom, masnom ljubljenju, sa sve razmenom telesnih sokova i fluida, koji, međutim, dobacuju toliko duboko da uzdrmavaju ženinu dušu....

MIroslav Ilić, uz svako poštiovanje, zahvata ovu temu prilično široko, a ovde je reč o usko, precizno definisanom fenomenu - ljubljenja jedne žene ispod njene kože.
O sasvim konkretnom, masnom ljubljenju, sa sve razmenom telesnih sokova i fluida, koji, međutim, dobacuju toliko duboko da uzdrmavaju ženinu dušu....

ako ja tebe razumem dobro ti razdvajas sex od celokupnog odnosa, a ja sa druge strane ne mogu da zamislim da postoji ljubljenje duse, ako se sve svodi na sex tj. ako izdvojis sex od ostatka odnosa. da bi sex bio takav kakvim ga ti opisujes mora da postoji dubok, intiman odnos i predavanje i u nekom drugom smislu. mora da postoji i glavno jelo, a sex je dezert. to je sto se mene tice.

i da niko ne kaze da je moguce. mozda je moguce za neke, ali ja ne mogu da razdvojim tj. moze biti i zaljubljenost i strast i sve da bude lepo i da mi je lepo sa nekim dok sam sa njim, ali da to meni sve bude nekako povrsno ili je to moj dozivljaj. sto se mene tice, ako ne postoji dublji odnos nista mi ne uzdrmava dusu.

plus sto se ja sexom ne otkrivam, posto neki smatraju da se sexom otkrivaju.

p.s. sex jeste bitan deo, jer ako nisu kompatibilni ljudi i sex je los, dolazi do zamora, ali ako se sve svede samo na sex...nemam pojma, ja gubim zelju za sexom.

Poslednja izmena:

Okolo blize, preko prece.Ma dajte ljudi.Da li sam ja ovde procitala "ljubio sam celo njeno bice"(telo i dusu)...hm, pitam se ima li neka zgodna rec za to...polako, imate kad...da vam dodje iz dupeta u glavu jednom, ne sumnjam ja u to. :cistinaocare:

Izmisljate kojesta, definisete vec definisano, ne bi li nekako pobegli od istine.

priznaj da si miroslava ilića ubacila tek tako, reda radi.
ovo što si kasnije sama napisala zvuči daleko bolje, konkretnije i vrednije
i sasvim je u skladu s temom
i u prvom i u drugom delu tvoje priče, slažem se s tobom

miroslav ilic nije ubacen tek tako. on po meni jeste u skladu sa temom, nego me je mrzelo da kuckam, pa reko daj da postavim pesmicu i tako odgovorim na temu.

Back