ljubaznost

Kako nema neki uredjaj sa kojim cu ja imati osnovni kontakt, kao sto je recimo sat na ruci (koji inace ne nosim, ne volim) i kojem cu ja samo dati permisiju - dozvolu da podijeli moja osjecanja i...ispise tekst.

Desilo se to i to zbog toga i toga, tako i tako...ovako kad moram da pricam tacnije kucam, izgubi se volja.

Gde je istina, Pačo? :lol:
1692121736572.jpeg

:lol:

Zao mi je sto su i zene izgubile osecaj prema ljubaznosti,sto su spustile kriterijum,zadovoljile se skromnom ponudom,prihvatile kompromis i izgubile ono sto ih je cinilo damama,
Po ovome što pišeš, zaličilo mi na pisanje Retke zverke prošle god na ljisu.
Dama ne znači za sve isto. Neka površna ljubaznost ume da smori. A bonton se menja, što je i posledica ravnopravnosti polova

Dama ne znači za sve isto. Neka površna ljubaznost ume da smori. A bonton se menja, što je i posledica ravnopravnosti polova
I meni, takođe.Nadam se da nije takav džentlmen kao prethodnik na kojeg liči.

Stil pisanja, posebno neodvajanje koje je komentarisao Mugatu.

Dama je imenica koja nema rok trajanja i nepromenjljiva je i znaci isto za sve ali je stvar u drugima kako ce je doziveti.Povrsnost mrzim,u pravu si,smorna je i nema kvalitet,Bonton je kodeks ponasanja i svako ga tumaci na svoj nacin a ja sam protiv ravnopravnosti polova,zena je meni korak ispred.
Retka Zver,simpatican nik. :D

Back