Ljubavno pismo

Da li je to jos u trendu.?

Kad ste poslednji put ručno napisali ili primili ljubavno pismo ?
Auhhhh davno. Ima tome jedno 30god., od zadnjeg ljubavnog.
Proslo je bogami podosta vremena od pisane porukice na komadu papira, a pisala sam nekada i po pijesku. 😊

Prava je car,sreca primiti,poslati pisanu rijec. Nije to samo zbog sadrzaja,vec ima nesto u tom iscekivanju. Kad znas da ti ga je osoba poslala al neznas sta u njemu pise. Pa cekas,cekas i kad konacno stigne trgas kovertu. Obuzme te neki nemir i treperenje.

Mimo tih emotivnih dosta sam dugo znala slati razglednice i cestitke za NG koje sam sama izradjivala. Neznam sto sam prestala,nekako je ta navika prosto isparila u ovoj eri mobilnih telefona i interneta sto je bas steta. Moram to ponovo uvesti u praksu. Jer zaista kudikamo je to ljudima bila veca radost nego kad im natipkas sms.

Hvala ti sto si me vratila u proslost,podsjetila na tako lijep obicaj.💋

Mimo tih emotivnih dosta sam dugo znala slati razglednice i cestitke za NG koje sam sama izradjivala. Neznam sto sam prestala,nekako je ta navika prosto isparila u ovoj eri mobilnih telefona i interneta sto je bas steta. Moram to ponovo uvesti u praksu. Jer zaista kudikamo je to ljudima bila veca radost nego kad im natipkas sms.

Hvala ti sto si me vratila u proslost,podsjetila na tako lijep obicaj.💋

Још увек пишем новогодишње, рођенданске, или неким другим поводом, честитке.
Пишем с љубављу! Никада честитку нисам послала тек тако, реда ради.

Ужасно ме нервирају вибер честитке ( знам да су исту поруку честитку добили сви из контаката)
Ако шаљем честитку вибером, селектујем садржај и честитку појединачино).

Ako smatraš pod ljubavnim pismima samo papir i slanje, onda nisam baš dugo... Ali ako može da prođe i napisano elektronski onda smatram da jesam. Zapravo je svako moje izražavanje ljubavi jedno ljubavno pismo, a ja volim i želim da dam nekome do znanja šta osećam :) , tu nema kalkulacija )

1629630595380.png

A ti se misliš, ..samo ti pali na put dragi.
!ICH za mene ne brigaj! :rotf:
i ja se mislim

au jel i ja moram napisati pismo!? misim jel buban ochekuje takodje neke tako rechi!? pa ne on je napisao ok je........pa mozhda ipak trebam napisati dve tri rechi!? ili da mu poshaljem sliku sendvitja i papica!? nekako je to bezveze

ispade cijeli cirkus u glavi

bolje je i ne primati ljubavno pismo

i ja se mislim

au jel i ja moram napisati pismo!? misim jel buban ochekuje takodje neke tako rechi!? pa ne on je napisao ok je........pa mozhda ipak trebam napisati dve tri rechi!? ili da mu poshaljem sliku sendvitja i papica!? nekako je to bezveze

ispade cijeli cirkus u glavi

bolje je i ne primati ljubavno pismo
Samo pošalji sms..."kupi mi nešto lepo"! :hahaha:
P. S. Ustvari, ozbiljna sam. Valja koristiti priliku, dok se može.

I sad pisem duga e-pisma ako mi se neko bas bas svidi.......
Ja volim da pisem inace......
A pravo ljubavno pismo sam napisala prije skoro 18 godina.....
Mogao bi se i film snimiti.......
Samo da nadjem Kustu.......

Back