Љубавно писмањце

Да ли сте кад слали љубавна писмањца?

• Ukupno glasova
    13
Poruka
18.999
Писмањце, поезија, серенада испод прозора...

Све то из данашње перспективе дјелује као кич из љубавних романа или филмова, ал' такав је тренд некада био.

Јесте слали када писмо или рецитовали стихове вољенима?

Какав је ваш став што се тога тиче? Кич и бумерска носталгија или пак тренд који је бесмртан?

Kič da, ali kič je super

Ofarbajmo zidove u kič
Па да, занимљиво је да се у данашњем друштву враћа тренд '80-их и '90-их на широка врата.

Сад да л' су то посљедњи трзаји једне генерације или нешто што ће узети замах, видјећемо.

Доста младих воли трендове из тог доба, а друштво воли све што воле млади.

LjP su relikvija koja pripada davno prohujalom vremenu, razvojem sredstava telekomunikacije ostalo je da danas koristi samo neko ko želi da napravi 'originalnu' foru.

---

Slao sam/primao ista, davno nekada, preko dvadeset godina ima. Osećanja, tj nedostajanja prožeta kroz priče o svakodnevici koju smo tada proživljavali. Moja na krutom papiru, sa jedne strane slova na poleđini bih nacrtao nešto. Njena opširnija, roze listovi, sa malo parfema čiji miris je davno izvetrio godinama kasnije kada sam ih bacio. Ebi ga.

evo i dokaza :D

a kad se uzobiljim suze same padale kao i gace :lol:

od Jasmina iz srca njina za Vesaci :rumenko:

kometekvatro mile baci
z tem ju Versaci
kad grizem zalogaje
majka vice "stoko ZVACIIIIIIII"
Aj lov ju Versaci
nikad nije mali stih
Versaci ih libe dih
vozikam kombajn tu i tamo
znas li Versaci da ja TE AMO?
a kad skocis ti na moj
o radosti ko Palma vicem
Veraciliki Saga poj.
ebo rusa votka je vlazna
ja ljubtaja Vesacina of Moskwa

...tvoj "y" forever and ever

Писмањце, поезија, серенада испод прозора...

Све то из данашње перспективе дјелује као кич из љубавних романа или филмова, ал' такав је тренд некада био.

Јесте слали када писмо или рецитовали стихове вољенима?

Какав је ваш став што се тога тиче? Кич и бумерска носталгија или пак тренд који је бесмртан?

da chak parFemisano :lol:

nekad sam nalepila i detelinu sa cetiri lista
a jedno koje sam dobila je bilo bash divno poshto smo se upoznali na moru decko je crtao palmu more sunce srce

mislim stvarno mnogo lepa tema ova danashnja omladina nema prestavu kako je to bilo divno vreme

da chak parFemisano :lol:

nekad sam nalepila i detelinu sa cetiri lista
a jedno koje sam dobila je bilo bash divno poshto smo se upoznali na moru decko je crtao palmu more sunce srce

mislim stvarno mnogo lepa tema ova danashnja omladina nema prestavu kako je to bilo divno vreme
Sad cu i to da stavim na must listu.
Znaci, decko, tacno nikad :manikir:

Sad cu i to da stavim na must listu.
Znaci, decko, tacno nikad :manikir:
tachno smo znali kad poshtar nosi poshtu pa trchanje do sanducheta :zaljubljena:

pa kazhe : Napišite joj ljubavno pismo. malo je vjerojatno da će za 40 godina pronaći poruke WhatsAppa na tavanu

072cf9c23372f0a2c3d4b0acb2498f8f.jpg

Back