Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Hvala ljubavi moja najvećaPa Zokihepi nju jiar
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ljubavi moja najvećaPa Zokihepi nju jiar
![]()
mene zanima
zašto dovode švalera ili švalerku u dom u kojem žive život sa mužom/ženom i djecom?
Тотално је секси да опалиш туђу жену у њеном брачном кревету.
А још ако је муж присутан, то је дупла перверзија!
vidiš da nisi normalan
![]()
Имаш ли права да осуђујеш друге људе на тај начин?
Samopouzdani su da se neće otkriti.mene zanima
zašto dovode švalera ili švalerku u dom u kojem žive život sa mužom/ženom i djecom?
Ljudi svasta rade. Zasto bi razbijali glavu zasto?mene zanima
Ljudi svasta rade. Zasto bi razbijali glavu zasto?
to bi bila kul smrtЈедном ме тако звала једна госпођа, јер јој је муж био на службеном путу,
и ја се спремам..а она јавља....
...дошла јој изненада цела мужевљева фамилија из суседног града у госте.
А муж војно грло. Имао и службени пиштољ.
sreco a sto ti nisi vise moderatorto bi bila kul smrt![]()
Moj deda tako doveo svalerku kuci, ali i baba se zadesila tu...uvalila joj da krpi dedine gace, toboz nasla se u poslu, pa ajde skupa. Znale su obe jedna za drugu, samo je taj susret bio preloman da pukne tikva, osta deda bez ljubavnice...
A naslusala sam se prica iz tog vremena, sve se kao zivelo posteno, strogo, a ono nocu preko plota, danju u preduzecu, na proslavama, bilo i ubistava...cini mi se da su danas ljudi diskretniji bar po tom pitanju.
Tema-kad dodje do preljube, odu konci, ko tad misli na "cistotu doma", kad se vec skrnavi, vise ili manje, svejedno je...
Nego, vec pred smrt je nekih dva tri mjeseca zivio kod tetke, a bio poprilicno dementan, baba umrla nekih godinu prije, pa je znao prepricavati dogadjaje iz mladosti.Nadam se da nisi na dedu.
Jos cu navijati za tvog dedu.Nego, vec pred smrt je nekih dva tri mjeseca zivio kod tetke, a bio poprilicno dementan, baba umrla nekih godinu prije, pa je znao prepricavati dogadjaje iz mladosti.
Kaze da nikada babu ne bi varao, ali da je znala biti losa prema njemu i da bi zbog toga isao drugim zenama.
Isto tako je pricao da ne bi bezveze prilazio, vec bi mu preko kolega radnika u tvornici druge radnice znale poslati papiric s porukom gdje da se nadju.
Pricu je zavrsio rijecima: "Ja sam se branio koliko sam mogao..."
Šta to, pope?ne bih to
Nemaju postovanja. Pre svega samopostovanjamene zanima
Brak mojih dide i babe bio je pakao, ludilo, stavec.Jos cu navijati za tvog dedu.❤
(Moja baka je bila ok za nas, a sa dedom, khm kako kad, bilo je svegaa...ko zna kakvi su im odnosi bili.
Cesto dok gledam slike, deluju svi tako ozbiljno, preozbiljno, a ustvari su bili velika deca, cesto nisu ni imali detinjstvo ni mladost, odmah -zivot, obaveze, cuti i trpi...pa su se snalazili sa potrebama, adrenalinom, emocijama i sl., kako su znali i umeli)
pa u bračnom krevetu..ima stan na danŠta to, pope?![]()
to brate.. volim što imaš mda da pitaš direktno!!!Brak mojih dide i babe bio je pakao, ludilo, stavec.
Neke obitelji jednostavno nisu sretne, a takva je bila obitelj moje matere.
Tko zna kakav je bio brak mojih vlastitih roditelja, mozda ispliva svasta, mozda nesto, mozda nista, ali necu se iznenaditi sta god bude.
Prije nekih dvadesetak godina pitao sam ih za ruckom iz vedra neba da li su jedno drugo varali...
Reakcije su bile...
Ali mozda stvarno jesu/nisu, stajaznam.
A eto, ipak su ostali skupa...neku vezu su imali...Brak mojih dide i babe bio je pakao, ludilo, stavec.
Neke obitelji jednostavno nisu sretne, a takva je bila obitelj moje matere.
Tko zna kakav je bio brak mojih vlastitih roditelja, mozda ispliva svasta, mozda nesto, mozda nista, ali necu se iznenaditi sta god bude.
Prije nekih dvadesetak godina pitao sam ih za ruckom iz vedra neba da li su jedno drugo varali...
Reakcije su bile...
Ali mozda stvarno jesu/nisu, stajaznam.