Ljubavnik/Ljubavnica

zašto dovode švalera ili švalerku u dom u kojem žive život sa mužom/ženom i djecom?

• gloopi ko tjuskija

glasova: 6 66,7%
  • tako se trefilo

glasova: 2 22,2%
  • neka vrsta perverzije

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
Tako je moj zli pokojni dida dovodio svalerku doma u krevet, dok je zla pokojna baba bila na poslu, samo sto ga je kasnije neka susjeda cinkala.
:lol:
Moj deda tako doveo svalerku kuci, ali i baba se zadesila tu...uvalila joj da krpi dedine gace, toboz nasla se u poslu, pa ajde skupa. Znale su obe jedna za drugu, samo je taj susret bio preloman da pukne tikva, osta deda bez ljubavnice...
A naslusala sam se prica iz tog vremena, sve se kao zivelo posteno, strogo, a ono nocu preko plota, danju u preduzecu, na proslavama, bilo i ubistava...cini mi se da su danas ljudi diskretniji bar po tom pitanju.

Tema-kad dodje do preljube, odu konci, ko tad misli na "cistotu doma", kad se vec skrnavi, vise ili manje, svejedno je...

@Nona2 , sta si iskolacila oci?

ooooo.gif

Verovatno nemaju svi ni para ni razloga da se troše na neki hotel.Možda je i samo seks radi seksa, ispunjavanja nekih želja koje devojka/supruga ne žele da pruže partneru, a možda je švalerka "potencijalna buduća".Nije to sad pitanje da li je švaler bogat ili siromašan, potrebe su potrebe, a mogućnosti nisu kod svih iste, što i nije toliko bitna stavka.A izraz "bračni krevet", e pa krevet je samo pista za poletanje aviona, samo alat za odrađivanje određene radnje, krevet k'o krevet.Nekad to bude i u prirodi ako vreme dozvoljava, nije bitno gde se to radi ni zašto.Nema svako mogućnosti za plaćanje hotelske sobe, nema ni hotela u svim mestima, ma nema toliko ni hotelskih soba koliko ima švalera i švalerki.Ako postoje neki opravdani razlozi za švaleranje, ako je veza u teškoj krizi i bez nade za poboljšanje veze ili nastavak iste, možda je konačan raskid najbolja opcija.Uglavnom, razlozi i slučajevi su individualni i nijedan nije iz istog razloga niti će se isto završiti.Jedini je problem što neki slučajevi završe u medijima zbog raznih posledica po nečiji život, a to je već nešto što ne bi smelo da se desi.

Back