- Poruka
- 43.067
mene zanima
zašto dovode švalera ili švalerku u dom u kojem žive život sa mužom/ženom i djecom?
zašto dovode švalera ili švalerku u dom u kojem žive život sa mužom/ženom i djecom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodan brak?
Neko je pametno rekao da mnogi i ne zasluzuju da imaju decu !
Mene zabole jos vise sta ce ko da radi.i za to me zaboleako su tako odluchili neka im tako bude
ali zasto dovoditi u bracni krevet?
to mi je tako odvratno
Zato jer su vec bivsi
Pa najjeftinije je
Tako je moj zli pokojni dida dovodio svalerku doma u krevet, dok je zla pokojna baba bila na poslu, samo sto ga je kasnije neka susjeda cinkala.
zato sto su stipse ili neka sirotinja raja koja nema love da plati sobumene zanima
zato sto su stipse ili neka sirotinja raja koja nema love da plati sobu
ili ih lozi to sto mogu da budu uhvaceni na delu, ko ce ih znati
To je vec propalo odavnoJa mislim da je to najskuplje
Ovo prvozato sto su stipse ili neka sirotinja raja koja nema love da plati sobu
ili ih lozi to sto mogu da budu uhvaceni na delu, ko ce ih znati
Nadam se da nisi na dedu.
MogućeTo je vec propalo odavno
pa ako se uredno naprave termini nije problem..........da ne bude cetvorka.mene zanima
Nisu oni stipse što tako hoće, novac je kod supruge.Ovo prvo![]()
1.zato sto je krevet objekt koji sluzi odredjenoj svrsi. Bracni, ili ljubavnicki, ista svrhai za to me zaboleako su tako odluchili neka im tako bude
ali zasto dovoditi u bracni krevet?
to mi je tako odvratno
mene to ne zanima, i ponovicu opet: konj je covekov najbolji prijateljmene zanima