DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
pitanje za udate/oženjene, ako ovde uopšte ima takvih...
da li imate ljubavnika/cu...što bi narod rek'o švalera, švalerku...?
da li imate ljubavnika/cu...što bi narod rek'o švalera, švalerku...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li imate ljubavnika/cu...što bi narod rek'o švalera, švalerku...?![]()
nemam
iskreno rado bih imala ali imam tolko termina da nemam pojma gde da gurnem to jest uskladim i ljubavnika
tako da nemam
shto nikako neznachi da netju imati jednog dana i kad u pemziju krenem
a sto to tebe zanima?
jes da mi ovako generalno baš ideš na ****** zbog svojih stavova, al vrlo cenim tvoju iskrenost ovom prilikom...
imao sam kao ozenjen a imam i sada kao razveden....samo ranije je moralo da se sve odigra pazljivije a sada je sve daleko jednostavnije....sa izuzetkom udatih zena koje su veoma komplikovane i verovatnoca da ce sve da se desi kao sto se prethodno i dogovorimo ne prelazi ni 10 %
i ti meni generalno idesh na zhivce i ovaj tvoj komentar tu nishta netje promijeniti![]()
kako solo čovek može da smatra žensku osobu s kojom je - švalerkom...? aj razjasni mi to...
pa kako da je definisem ako je udata??????????? svakako mi nije ni devojka ni zena ni verenica![]()
![]()
![]()
kako solo čovek može da smatra žensku osobu s kojom je - švalerkom...? aj razjasni mi to...
Bas ce ti neko kaze.
Sto rece moja dobra prijateljica " ja to ni sebi u ogledalu ne smem da priznam"![]()
zato sam i pito...****** ga...volim da pitam ono što ljudi ne vole da se priča, što je tabu tema...
Eno mi preskacu ogradu,sve se farba zgulilapitanje za udate/oženjene, ako ovde uopšte ima takvih...
A sta ja da odgovorim?
ajt ajt...ne femkaj se...
lepo kaeš neam ljubavnika (švalera) i ćao...