Ljubavnica

Juče je moja komšinica Nevenka doživela strašnu izdaju naime njen muž ima ljubavnicu ona je oćajna i oče da se ubije bila mi je jutros na kafi ne mogu da verujem da nakon 43 godine braka i velike ljubavi on njoj tako iza leđža radi a i ta njegova kurvetina da prostite ma oći bi joj iskopala koliko sam samo ljuta i kaže se dok kuja nemane repom neče ni ker da se pomami tako i da nije samo on kriv nego i ta njegova neću da budem prosta ipak ovo i deca moguće da čitaju zato bolje da ćutim ali rekla sam Nevenki neka mi mnogo soli hranu i da je mu masno tako da neće onda on još dugo bolje da je udovica i od njegove penzije da živi nego da ga ta kurvača mami ko luda kućka šta kerove vabi.
5261D01C-6847-460C-B15D-D5B6606121AA.jpeg

katastrofa

ovako mi u seoskoj sredini preprichavamo prevare

a jedna je jedom svom muzhu rekla (dodushe to je bila finalna svadja pa je morao da se seli iste vecheri) kad umre da ce mu ode na grob da se popishki

+

otishao je sa shljivom plavo oko ona je prichala da nije namjerno sluchajno ga zakachila laktom

Супер. :lol:
Ова Баба је као она Божица Јурић. :lol: Тако је Божица оговарала своју суседу “Босиљчетину курваћетину” :lol:
Морам то опет пронаћи на нету.

Back