- Poruka
- 15.014
jedini put kad nisam mislila na sex je kad sam trayila musterije za prezentaciju kirbi usisivaca..i nisam ih nasla...i batalila sam..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suzy:Ma, jedan dan cu da uzmem one velike makaze kojima se reze ziva ograda.....pa kada krenem da im (takvima)seckam -pantljike-....videcemo cime ce oni dalje da lece svoje komplekse.....
(naravno prvo ce se fabrika sperme dobro opskrbiti)
E, tada mozda zivot bude imao smisao..... :wink:
Dina:Mozemo li da malo prosirimo temu? Sta vi mislite da li je seks normalna fizioloska potreba - kao sto recimo moras da spavas, da jedes, ides u wc...S vremena na vreme jednostavno moras s nekim...(ili sam)
iluzionista:Dina:Mozemo li da malo prosirimo temu? Sta vi mislite da li je seks normalna fizioloska potreba - kao sto recimo moras da spavas, da jedes, ides u wc...S vremena na vreme jednostavno moras s nekim...(ili sam)
Pa, naravno da jeste.Sta tu ima da se pita? :shock:
Dina:iluzionista:Dina:Mozemo li da malo prosirimo temu? Sta vi mislite da li je seks normalna fizioloska potreba - kao sto recimo moras da spavas, da jedes, ides u wc...S vremena na vreme jednostavno moras s nekim...(ili sam)
Pa, naravno da jeste.Sta tu ima da se pita? :shock:
Pa ja znam da jeste, pitam zbog drugih. A kad je tako onda je lako objasniti jedan veliki broj prevara. Kod muskaraca je ta potreba mnogo otvorenija. Jedan veliki broj zena koje ja znam je mnogo manje zainteresovano za seks od muskaraca. Moraju da budu bog zna koliko zaljubljene, pa neke kockice da se sloze, pa... Znam da ce sad zenske osobe s foruma da krenu da tvrde da nije tako, ali jeste.