Ljubavni vremepolov

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Inspirisama sam imenom druge teme o starim postovima. Htela sam da postavim novu temeu, koja ima veze sa prosloscu. Svi smo u ljubavi cinili prave stvari, a cesto smo i gresili. Vecini je danas ljubavni problem postao glavni, a morate priznati da posle 19. godine to postaje osnovni problem. Bilo da je nekom kriza zbog braka, kad ce?, zbog veze, ili zbog bez veze stanja. Postajemo optereceni ljubavlju i resavanjem ljubavnih problema. Bezbedan seks? Trudnoca? Sida? Gde si nestali oni lepi dani, kada smo razmisljali da je zivot beskarajan i bezbrizan?
Koji je to najlepsi period kada vam je sve bilo savrseno u zivotu? Ili u ljubavnom zivotu?:heart:

Mislim da je to ipak bio četvrti razred osnovne. Napisao sam o toj devojci i pesmu-blog (anonimna četvrti pet) ali iz sadašnje perspektive, pomalo razočaran onim što sam video-kad sam je video. Mada fizički govoreći-ni ja nisam ličio na sebe :D

1. Treći i četvrti razred su bile možda i moje najbolje godine u životu (ako neračunamo fakultet)
2. Mi smo u četvrtom razredu krenuli da idemo zajedno do škole-koja je 20-30. metara od stana, zajedno smo se i vraćali
3. Ona je dolazila po mene čini mi se oko petnaest do osam svakog dana
4. Malo po malo rodila se ljubav (inače do te ljubavi nisam imao neko lepo mišljenje o njoj, zamišljao sam je u nekom lošem kontestu)
5. Sećam se neke eskurzije na Kopaoniku u četvrtom razredu-zajedno smo plesali na nekoj dečijoj priredbi. To je bila najbolja školska eskurzija na kojoj sam bio (računajući i osnovnu i srednju školu)
6. Ja sam i recitovao pesmu "Prva ljubav zaborava nema" . Tu pesmu i dan danas znam da izrecitujem iako "anonimna" meni zapravo nije bila prva ljubav-već druga ili čak treća
7. Bila mi je na rodjendanu te godine
8. Posle se odselila i ja do druge-ili treće godine fakulteta nisam više slavio ni jedan rodjendan
9. Danas se "anonimna" udala, davno me je pretpostavljam bila i zaboravila. Skoro da i nemam nijednu zajedničku stvar sa njom
10. Nismo prijatelji na fejsbooku. Imamo nekoliko zajedničkih prijatelja (drugara iz osnovne). Ove godine sam joj čestitao rodjendan-nije mi odgovorila na poruku preko fejsbooka. Da me je edovala sada bih je prihvatio za prijatelja na fejsbooku-do pre samo godinu ili dve dana-nebih. Ja je u svakom slučaju verovatno nikada neću edovati na fejsbooku za prijatelja, i postoje još samo jedna ili dve devojke za koje važi taj princpip

Poslednja izmena:
Inspirisama sam imenom druge teme o starim postovima. Htela sam da postavim novu temeu, koja ima veze sa prosloscu. Svi smo u ljubavi cinili prave stvari, a cesto smo i gresili. Vecini je danas ljubavni problem postao glavni, a morate priznati da posle 19. godine to postaje osnovni problem. Bilo da je nekom kriza zbog braka, kad ce?, zbog veze, ili zbog bez veze stanja. Postajemo optereceni ljubavlju i resavanjem ljubavnih problema. Bezbedan seks? Trudnoca? Sida? Gde si nestali oni lepi dani, kada smo razmisljali da je zivot beskarajan i bezbrizan?
Koji je to najlepsi period kada vam je sve bilo savrseno u zivotu? Ili u ljubavnom zivotu?

Kad sam imala 19 godina :zaljubljena:

Back