Ljubavni trokut

Pekiii

Početnik
Poruka
13
Večer svima, nova sam tu pa se nadam da ne kršim nikakva pravila postavljanjem teme.
Ugl jos pocetkom srednje škole upoznala sam dvojicu momaka, braća su. Oni su iz drugog grada ali su bili upisali srednju školu u mom gradu i tu su živjeli zajedno. Kad smo se tek upoznali bilo nam je svega 15 godina i nedugo nakon toga sam ušla u vezu s jednim od njih. Ja sam tad imala velikih problema, obitelj je prolazila kroz krizu i on mi je bio veliki oslonac. Da se sklonim od sve te zbrke od kuće sam često dolazila kod njih dvojice, vrlo često bih i prespavala. Čitavu srednju školu nas troje smo skupa učili, gledali TV, družili se...
Problemi počinju nakon srednje škole jer se dečko odlučio za odlazak u vojni program u drugu državu. Održavali smo vezu na daljinu, ali on bi jako rijetko dolazio da se vidimo. Tu me i povrijedio jer je mene čitavu zadnju godinu srednje uvjeravao da upišem fakultet u gradu u kojem smo se školovali da budemo zajedno. To sam i napravila a onda se on odjednom odlučio za vojsku i otišao nekoliko stotina kilometara daleko.
Održavali smo vezu na daljinu nekih godinu i pol s prekidima, zbog stalnih svađa i nemogućnosti viđanja. S tim da bi blagdane uvijek zajedno provodili i tako bi se ponovno zbližili pa opet sve ispočetka.
Zadnji put smo prekinuli prije pola godine, ali se i dalje čujemo jer je prekid više bio iz razloga da smanjimo tenziju i frustriranost zbog veze na daljinu. I dalje je prva osoba kojoj prepričam dan i na koju pomislim ujutro.
Otkad je o otišao, njegov i brat i ja smo se još više zbližili. I prije smo bili bliski, ali kao što sam navela svo troje, s njim se prije nisam često nasamo družila. Zadnjih skoro 2 godine nas dvoje smo skoro svaki dan zajedno, ili negdje šetamo ili skupa učimo i slično. Kad god bih bila tužna zbog njegovog brata i veze na daljinu on je bio taj koji me tješio i popravljao stvar između nas dvoje.
Da ne duljim, prije tri večeri smo skupa učili za kolokvijum i jedna stvar je vodila drugoj i spavali smo zajedno. Od tada sam zbunjena, ne znam što osjećam. On mi stalno šalje zaljubljene poruke, ali rekla sam mu da želim malo vremena da o svemu razmislim. Svjesna sam da sam razvila neke osjećaja prema njemu, osjećam se zaljubljenije kad razmišljam o njemu nego o bivšem, ali opet mislim da i dalje i bivšeg volim. Ne znam je li ovo rezultat to što mi nedostaje bivši ili je sve stvarno. A ako je stvarno, to me još više plaši jer ne znam kako izaći iz ove situacije bez da itko bude povrijeđen.

Verovatno se misli na ovog blizeg.

Posvađaćeš braću i ostati bez obojice kao partnera i kao drugara.
Najbolje je udaljiti se od obojice ako ne zelis vezu da nastavis sa prvim bratom. Ako zelis nastavak veze zavet cutanja oboje da je bilo sta bilo medju vama.

Meni ova prica deluje izmisljeno, ali dobro.
Nažalost nije izmišljeno, ali da sam napravila glupost priznajem. Problem je što ni sama ne znam što želim. Prvog volim, ali imam i neke osjećaje prema drugom. Samo ne znam koliko su ti osjećaji stvarni, kao što sam gore napisala. A ne želim izgubiti nijednog od njih, jedini su pravi prijatelji koje imam.

Prelepo.

Nažalost nije izmišljeno, ali da sam napravila glupost priznajem. Problem je što ni sama ne znam što želim. Prvog volim, ali imam i neke osjećaje prema drugom. Samo ne znam koliko su ti osjećaji stvarni, kao što sam gore napisala. A ne želim izgubiti nijednog od njih, jedini su pravi prijatelji koje imam.
Ma gde da izgubis zivecete svi ko prava srecna porodica.

Čitala sam u njemackom časopisu da je toga sve više , te da se menja klasična slika to jest monogamija je demode

Pa šta znam nadjite veliki stan i živote tako dok vam ne dosadi

ako niste polozili ispit sram Vas bilo ak jeste pa dobro radili ste opit ne?
kaj ce svijet rec....
osim ak si opatica zavetovana pakao ti ne gine sve u svemu nemoj da sedite na ladnom betonu.

Tri zdravo Marijo i za svaki slucaj Ocenas i bit ce sve haj

:D

objektivno ... nahebala si i ti i brat od tog sto je otisao ... napravices mini pakao porodici tj njima dvojici
a i sebi.
oni mogu da predju preko "bio sam ti s ribom" samo i jedino ako se prvi skoz ugasio i ohladio od tebe.
sve druge opcije ... bice veselo :D

objektivno ... nahebala si i ti i brat od tog sto je otisao ... napravices mini pakao porodici tj njima dvojici
a i sebi.
oni mogu da predju preko "bio sam ti s ribom" samo i jedino ako se prvi skoz ugasio i ohladio od tebe.
sve druge opcije ... bice veselo :D
Nalupala bih takvoj samare da mi se mesa u decu tako, taman sa hodalicom isla.
A onda i njima dvojici.

Nisam imala loše namjere, meni je stalo do obojice. Svjesna sam da sam napravila ogromnu glupost i da mogu to promijeniti postupila bih pametnije. Ali tad nisam razmišljala, desilo se.

cime si razmisljala ?
levom sissom ili doopetom.

svesno si usla u problem sad nema kajanja.

dakle prekini odnose sa obojicom i nadji nekog treceg decka jer bracu da pravis budalama
ne da je ruzno nego teska bolest mozga.

put do pakla je poplocan dobrim namerama !

cime si razmisljala ?
levom sissom ili doopetom.

svesno si usla u problem sad nema kajanja.

dakle prekini odnose sa obojicom i nadji nekog treceg decka jer bracu da pravis budalama
ne da je ruzno nego teska bolest mozga.

put do pakla je poplocan dobrim namerama !

Nismo ni ja ni on razmisljali, malo alkohola i neispavnost zbog kolokvijuma su učinili svoje.

Ne želim izgubiti kontakt s njima, zato što su jedini pravi prijatelji koje imam. Nisam im neka random cura koja je bila s obojicom. Mi se družimo svakodnevno već 5-6 godina. Samo što sam se u zadnje vrijeme, otkad je bivši izvan države, više zbližila s njegovim bratom. A i on sa mnom. Zajedno smo svaki dan i jednostavno su se razvili neki osjećaji, ali to ne znači da mi i do onog prvog nije stalo.

ne slusaj ti ove forumske smorove peki, resenje ljubavnog trokuta je naime u ljubavnom cetvorokutu, to i vrapci znaju. znaci lepo kresni i caleta od te dvojice kad ti se vec svidela ta familija.

Ne volim starije muškarce ;)

ovo je tak emotivno ja ja ja ... evo krenula mi je suzica
dok jedan rmbaci u inozemstvu
drugi resava goozu tvoju
i to umoran od umora jer ste , jelte spremali kolokvijum :D

a kaj studiras psihologiju ne?

i ak furas hrvaCko pisanje potrudi se da ga pises pravilno ?

Back