Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
tebe, naravno
Hvala. Svi vole Pevacicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebe, naravno
da karaju u bulju........![]()
![]()
![]()
Pa, dobro, ako to volis, ali Pevacica ti tu ne moze pomoci.
takodje
od sad bukvalno shvatam kad mi neko kaze: bas si slatka![]()
samo da ga razvedes,moz pomocpa ti ces zeno u raj.kolko si njih izvukla iz pakla
![]()
ne volim tu...bolje karamelaali od jagode![]()
Dobar savet para vredi, a ovaj savet vredi zadovoljstva.
-Malo pre sam pomenuo na jednom komentaru, da volim da pijem sok od Ananasa.
Sigurno se čudite, mislite pa šta, e nije pa šta, nije to bez veze, već to radim odavno iz nekoliko razloga, a glavna dva su:
-jer sok od ananasa mi prija ...
-i što kontinuirano pijenje tog soka, za rezultat daje prelepi ukus moje sperme, tako kažu one pesone koje su to probale.
Da ne razvodnjavam temu i ne proširujem je, to je ukratko šta sam hteo da vam kažem, i sve ovo može da koristi i ženskom i muškom polu.
A može i da vam i ne koristi, ako vas to ne zanima, to jest ako više volite da pijete Pivo, Viski, Votku, i ostale kiselo-ljute napitke.
P.S. Dakle, za one koji slabije kapiraju neke stvari, ono šta jedete, pijete, od toga vam zavisi kako živite, kako mirišete, kako se osećate i kakav materijal za reprodukciju proizvodite.
**** vas sok od ananasa i kome pade na pamet da ga mešamo sa vodkom sinoć. Osada neću više da ga pijem uopšte.
ne volim tu...bolje karamela![]()
Što mi se čini da izvor tvog nezadovoljstva nije sok od ananasa?![]()
Po tebi izvor svakog nezadovoljstva je od nedostatka 'urca.........a realno nije ni priblizno tako......tako da smaras vise........![]()
Pa zar to nije evidentno po tvojim postovima?![]()
Nije,a i ja to imam,ne nedostaje mi.......nego ti nadji nove argumente............![]()
pa ne znam čim toliko pričaš o tukiju kontam da si neka kuropaćenica......![]()
a zamisli tek cmar![]()