Ljubavni SMS-ovi

• Začetnik teme Začetnik teme shegi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
b182409771.jpg

Znas,pored tebe sam naucila sanjati...imati te i kada nisi pored mene...osecati te i kad si vekovima udaljen od mene...dusu sam ti otvorila skoro,sve sam rekla ...i mozda bih trebala da zalim,ali ne...iza svake svoje reci cvrsto stojim...pa,iako bile pogresne...vreme neumoljivo prolazi...a Ti si sve vise u meni...mojoj dusi,srcu...mojim mislima...zauvek.......:

Da – cesto mi je dosta svega, zelim da se povucem, da odustanem, jednostavno prekinem da se borim. Cesto imam osecaj da mi se zivot prekrenuo “naopacke”, cesto ne mogu da poverujem koliko su se meni dragi ljudi promenili, cesto se zapitam “zasto bas ja”, cesto mi ponestane snage da nastavim dalje. A onda pogledam u tebe i shvatam, zasto moj zivot i dalje ima smisao.....

Opet me nose leptirici…podrhtavam cim pomislim na tebe,ne znam zasto treperim…zasto stalno osecam te…moje noci,moje zore,imenom tvojim oslikavaju dane i noci...svu dusu i misli si mi uzeo,sve snove i maste...zar moze biti nesto jos lepse nego,kad glas tvoj se javi…uznese me do neslucenih visina, do sunca i zvezda…eh,kako malo treba da nestanem u tebi…jer znam da reci ne dolaze tako lako...veruj mi,nekad moze biti teze izgovoriti te dve jednostavne reci nego popeti se na mesec...zar ne? Znas,srecna sam sto tamo negde postojis...sto si jedinstveno bice,satkano od svih tih dobrih i losih osobina koje nosis u sebi...Ti,bas takav kakav si...najdrazi...i tuga i sreca tvojim se imenom zove...

Ja sam neko kome zivot nije sacinjen iz snova,neko ko stalno zivi na javi,ne trazim nista,ne ocekujem nista,ali zelim...zelim da te vidim,da budem blizu tebe...samo to zelim.Tvoj pogled koji stalno pravi zagonetke,osmeh,pokret,predstavljaju deo onoga sto me ispunjava.I pitam se...da li taj pogled koji je pun skrivenih zelja i zagonetki stvarno nesto znaci ili......??.....

.. Kada ti se u dusi sve rusi, kada mislis da nista smisla nema, odjednom otvoris oci i ugledas da uvek nekome trebas. I dok srce i dalje boli uvek imas prijatelja ili rod koji te voli... I doci ce dan da opet tvoju ljubav neka dusa osvoji.

Back