ranjeni Zoro Elita Poruka 21.566 17.02.2009. u 22:15 - Ljubavni rebus #51 dusa draga: Ma nevjerujem ja tebi da nemas vise cim si poceo da se gadis ,a prije ti nije bilo gadljivo! Kliknite za proširenje... nemam više zaista, sa ovom se odlično slažem
dusa draga: Ma nevjerujem ja tebi da nemas vise cim si poceo da se gadis ,a prije ti nije bilo gadljivo! Kliknite za proširenje... nemam više zaista, sa ovom se odlično slažem
L lyon69 Poznat Poruka 8.907 17.02.2009. u 22:16 - Ljubavni rebus #52 ranjeni oro: jednostavno takoreći ja se gadim njenoga muža ništa lično, ali recimo da je i on i ipak muškarac a ko sam onda ja? Kliknite za proširenje... Ti si korisnik koji je postavio praznu i besmislenu temu sa namerom da chatujes.... koja ce sada biti zakljucana
ranjeni oro: jednostavno takoreći ja se gadim njenoga muža ništa lično, ali recimo da je i on i ipak muškarac a ko sam onda ja? Kliknite za proširenje... Ti si korisnik koji je postavio praznu i besmislenu temu sa namerom da chatujes.... koja ce sada biti zakljucana