LJUBAVNI PROBLEMI......................

pitate me da li imam problema?
kako da nemam...imam more problema!
evo svidja mi se ovaj!
a tek ovaj, sto je sladak... :lol:

sve u svemu ja moj stav poslednjih meseci je da mi je bolje da budem sama nego s nekim ko me zamara...kad budem upoznala nekog zanilmljivog verovatno cu da promenim misljenje... :D

postoje resivi i neresivi ljubavni problemi
pitanje je samo koliko ko ima snage da predje preko nekih stvari ili se suoci sa njima, pa kom obojci kom opanci:roll:
jos jedna stvar je vrlo bitna,a to je tolerancija i razgovor
mada,ako su problemi veliki ili postoji nesto sto jako zulja,a neresivo je,onda ipak treba hiruskim putem,ali bez krvi;) jer sto vreme odmice, pravi se sve veci i veci jaz i kad dodje do kulminacije ...........
covek treba da zna sta zeli,a sta ne i to je prava stvar:D

Nemam ljubavne probleme... Imam problem sa ljubavlju. Trenutno nisam raspolozen za nju iz vise razloga. Cak sam i neke potencijalne "prilike" propustio, odbio, otkacio... Trenutno sam u periodu u kome se ne osecam dobro u sopstvenoj kozi... Ali uskoro ce se to promeniti i onda ce sve (kao i uvek u takvim prilikama) krenuti svojim tokom.

ssuza:
ja recimo imam puno ljubavnih problema..moj momak je u poslednje vreme nepodnosljiv
stalno mu nesto smeta,ljubomoran je,nesiguran u nas i stalno trazi razlog, na osnovu nekih gluposti,
da se posvadjamo..a zajedno smo 2 god.
ako tako i dalje nastavi definitivno ga ostavljam..

Definitivno ima neki problem me]u vama i to znači da ga trebate rešiti a ne da se
povučeš kod prve prepreke..

Back