Cirkonka
Zainteresovan član
- Poruka
- 234
Pa da li bi mi neko objasnio zasto su muskarci ponekad pravi retardi!? Zaboravi da me nazove, da se nadjemo...!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaboravio covjek sta cesCirkonka:Pa da li bi mi neko objasnio zasto su muskarci ponekad pravi retardi!? Zaboravi da me nazove, da se nadjemo...!?
Cirkonka:Pa da li bi mi neko objasnio zasto su muskarci ponekad pravi retardi!? Zaboravi da me nazove, da se nadjemo...!?
Pa,iskreno da li ti zelis da imas momka koji ce uraditi bas swe kako ti kazes i zelis?Mozda ti owako to zwuci cool i bas super,ali wjeruj mi nije,strasno je dosadno,mozda i na pocetku nije ali kasnije ti dosadi...Zato woli muskarce bas takwe kakwi su,jer i mi smo za njih ponekad neshwatljiwi...E,da a ako bas swaki put zaborawi da se nadjete,da te nazowe to je wec bezobrazluk...Hehe,toliko od mene...Cirkonka:Pa da li bi mi neko objasnio zasto su muskarci ponekad pravi retardi!? Zaboravi da me nazove, da se nadjemo...!?
Lucky girl:joj sto volim ovo muskarci su kreteni....tipican izgovor isfrustrirane i ogorcene devojke..........aja![]()
izvini jeste naravno....ali cek ,cemu zakljucci da su svi kreteni?ste vi sve don huanke pa znate kakvi su svi..kao sto rekoh,neko ko to zakljuci je ogorcen i isfrustriran....i ne furam ja nikakav fazon,ali je krajnje glupo i smesno tako nesto izjavitishe s only 18:ajde, ajde,
tebe kao nikad tip nije iznervirao?
taj fazon možeš da furaš samo na forumu...
Lucky girl:izvini jeste naravno....ali cek ,cemu zakljucci da su svi kreteni?ste vi sve don huanke pa znate kakvi su svi..kao sto rekoh,neko ko to zakljuci je ogorcen i isfrustriran....i ne furam ja nikakav fazon,ali je krajnje glupo i smesno tako nesto izjaviti