LastGentleman
Primećen član
- Poruka
- 911
Pre dve nedelje otisao sam sa drugom do servisa racunara,trebao je da kupi wifi karticu,no to nije bitno i usput kad smo se vracali sreli smo neku likusa,znaci nisam je nikad pre video,on se pozdravio sa njom i upoznao nas je,znaci u tom trenutku sam bio blokiran,nista sem mog imena nisam mogao reci,nisam mogao da skinem pogled sa nje,sav sam se zabunio,drug je video to i zapoceo pricu,zvao ju je na kafu i posli smo,usput smo caskali,skontao sam da zavrsava medecinsku skolu,druga je godina ima 16,zove se Andjela,znaci potpuno sam bio na autopilotu,lutao sam mislima
,nisam ni otisao kod njega na kafu nego sam palio kuci odma kao pod izgovorom "imam posla"
i od tad ne mogu da je izbacim iz glave,non stop razmisljam o njoj,znam da zvuci ljigavo ali razmisljam o nasem zivotu zajednickom u buducnosti,kroz glavu mi prolazi njen umilni glasic ne mogu to opisati,nasao sam je na fejsu,poslao je zahtev i poruku caos,ja sam Nikola,upoznali smo se danas,nisam znao da ona moja bitanga ima tako slatku frendicu , i kasnije kad sam se ulogovao na fejs i video jednu poruku u inboxu i imformaciju znao sam sta je u pitanju,srce mi se steglo kada sam trebao da otvorim poruku nezz kao da sam se uplasio,dobio sam odgvor sto si pobegao danas
.jel to od mene.. ahaha uhh nekako,kao kamen da mi je pao sa srca i odgovorim je ja, "ma kakvi nezz ni sam sta mi bi,jel oces da se nadjemo da prosetamo sutra" i rekla mi je da hoce,znaci tu noc nisam mogao da spavam,gledao sam xD svakakve stvati na netu ukljucujuci i strumfove :'D bio sam budan celu noc,i prepodne znaci nisam oka sklopio nasli smo se na dogovorenom mestu i ona supper zapoceli razgovor saznao sam vise o njoj,kakvu muziku,filmove voli,sta voli da radi znaci hobiji itd.,imao sam osecaj da postoji neka iskrica izmedju nas,rekao sam da mi se svidja,ono izjavio sam je ljubav i ona meni joj izvini imam decka a i ti si okej lik ali nesvidjas mi se na taj nacin,znaci rekao sam cool,opusteno
mozemo biti ortaci xD,smejem se a u oko suzu sadrzavam,u grudima mi se steze,bezvolja me uhvatila i sto je jos gore posle je pricala samo o tom njennom decku i gde su se upoznali,kako ga ona voli itd,kad sam nekako posle dopuzao kuci nisam mogao nista drugo da radim no da placem ko mala cuca
nisam nista mogao ni da jedem a burazer se jos sprdao samnom,mislim da je hteo da me razveseli ali nista i sto je najgore jos uvek mislim o njoj,njenoj crnoj bujnoj sjajnoj kosi,krupnim ocima,rumenim obrascicima,neznom glasu
tesko mi je,juce sam se cuo sa frendom i kaze mi on,ma nema ona decka single je vec neko vreme ikada ga je imala nije nesto posebno bila bliska sa njim ,Ljudi reci te mi zasto je to uradila,mislim ajd to sto me je
odbila nedopadam joj se,al sto je onda pricala za decka sa kojim je sad,kojeg voli i koji je njoj sve i tako ako nema ?? mislim vi ovde imate iskustva u vezama i tako jel bih mi mogli reci,sta joj je bilo u cilju ?
,nisam ni otisao kod njega na kafu nego sam palio kuci odma kao pod izgovorom "imam posla"
i od tad ne mogu da je izbacim iz glave,non stop razmisljam o njoj,znam da zvuci ljigavo ali razmisljam o nasem zivotu zajednickom u buducnosti,kroz glavu mi prolazi njen umilni glasic ne mogu to opisati,nasao sam je na fejsu,poslao je zahtev i poruku caos,ja sam Nikola,upoznali smo se danas,nisam znao da ona moja bitanga ima tako slatku frendicu , i kasnije kad sam se ulogovao na fejs i video jednu poruku u inboxu i imformaciju znao sam sta je u pitanju,srce mi se steglo kada sam trebao da otvorim poruku nezz kao da sam se uplasio,dobio sam odgvor sto si pobegao danas

tesko mi je,juce sam se cuo sa frendom i kaze mi on,ma nema ona decka single je vec neko vreme ikada ga je imala nije nesto posebno bila bliska sa njim ,Ljudi reci te mi zasto je to uradila,mislim ajd to sto me je