Ljubavni marketing

Naravno da neću govoriti loše o sebi, i da ću pohvaliti mesta na koja izlazi, njegovo društvo ako su ok, njegova interesovanja... Ali neću se praviti da obožavam pecanje na primer ili da znam premier ligu napamet:lol:

PA skromno kazem da boljeg od mene nece naci....pa nek sama smisli shta joj je ciniti...
I kad me vide odma padnu u nesvest..pa im dajem veshtacko disanje...i tako...
A marketing za ove shto me ne primecuju.. ko reklame na TV.. morash u oko da im brknesh...da bi te videle.....posle je vodim kod ocnog...

To rade svi u nekoj meri:per:
neko prizna,neko ne.
To je sasvim u redu,ako se ne preteruje i ne glumi covek da je nesto sto uopste nije(cak i ne bi zeleo da bude)zbog pocetnog zanosa i onda posle hladan tus:eek:
Ah..naravno da malo i ja....ovaj,i ja sam to nekada radila-fina sam,gle cuda bozijeg volim i ja tu knjigu:rumenko::per:
Ali samo malo-ne preterivati.
Uostalom meni je mnogo lepo kada nadjem nekoga ko se recimo ne razume u nesto ''moje'',a ja u nesto njegovo-i onda se poducavamo medjusobno:per:

PA skromno kazem da boljeg od mene nece naci....pa nek sama smisli shta joj je ciniti...
I kad me vide odma padnu u nesvest..pa im dajem veshtacko disanje...i tako...
A marketing za ove shto me ne primecuju.. ko reklame na TV.. morash u oko da im brknesh...da bi te videle.....posle je vodim kod ocnog...

E da, treba skrenuti pažnju na sebe, to se postiže kvalitetom, e kad ga nemaš ili si nesiguran, onda praviš raznorazne gluposti:lol:

Naravno da se svi trudimo da predstavimo sebe u sto boljem svetlu novom partneru..
Ali koliko se trudite da ga / je impresionirate?

Npr : da, da , skuvam ponekad nesto (ko ja):rumenko:?
Kad je provalio da ni caj ne kuvam bilo je kasno :mrgreen:

Ili recimo se 'odusevljavate' nekim njegovim recenicama , izborom, poznavanjem neke oblasti? "Jao savrseno to radis :aha: (uz trep-trep pogled) ili "Woooow, najlepse se ljubis ikad:lol:" ili sta li vam vec pada napamet?:think:

Ili ste potpuno ono sto jeste bez i trunke ulepsevanja? Imam slucaj u blizoj okolini gde je on filmofil i to mu je bitno , ona mu rekla da ko i on obozava De Nira pa ceo vikend gledala filmove da bi mogla da prica sa njim o tome :dash:

Unapred se izvinjavam savrsenom forumaskom svetu , ako se ovde niko ne trudi da ostavi bolji utisak jer su svi savrseni :worth::lol:

kad i gde da se nadjemo
da u ljubavnom gnezdu
zrelu ljubav da vodimo
da uzmeš me
da uronim u te
suncem me polivaš
mesecom, da hladim te
radosnoj kiši
što tugu celiva
i muzika igra, tu i negde
vrabac rodom doziva :
Hej, ja prco bi te !
Udri ljubavi jače, jače
da čuju zlatne mačke
što februaru, jauk daju
Udri ljubavi jače, jače
Hoću da ti dirkam
stopala malena
na srce da prislonim
obraze rumene
da spuštaš se
i nežno, gutaš me
Udri ljubavi jače, jače
neka čuju i te mačke
jebene, zlatne mačke
Da u pola osam
ne znam, ko sam
od ljubavi njene
grudi, guza i nežnih suza
karam te do suza :
- EEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeee, šmrc...ti si prvi, koji me je ovako
s guza, naveo do suza
Udri ljubavi jače, jače
tri tačke
kraj

Poslednja izmena:
Naravno da se svi trudimo da predstavimo sebe u sto boljem svetlu novom partneru..

Ili recimo se 'odusevljavate' nekim njegovim recenicama , izborom, poznavanjem neke oblasti? "Jao savrseno to radis :aha: (uz trep-trep pogled) ili "Woooow, najlepse se ljubis ikad:lol:" ili sta li vam vec pada napamet?:think:

Ili ste potpuno ono sto jeste bez i trunke ulepsevanja? Imam slucaj u blizoj okolini gde je on filmofil i to mu je bitno , ona mu rekla da ko i on obozava De Nira pa ceo vikend gledala filmove da bi mogla da prica sa njim o tome :dash:

Unapred se izvinjavam savrsenom forumaskom svetu , ako se ovde niko ne trudi da ostavi bolji utisak jer su svi savrseni :worth::lol:

ja se pravim da mi je sve bzvz i vec vidjeno, pa se on ubi od zelje da me inpresionira, tako da onda nema razloga da se ja cimam oko njega, samo ako me nesto bas odusevim onda mu kazem

Немам неки специјалан вид саморекламе... понекад као ''наивно'' поменем нешто онако као кроз причу, али генерално не волим да се рекламирам... више волим да други причају лепо о мени :) а када се одушевим нечим њеним то је онда искрено и од срца... рецимо ако каже да зна да скија, или ако има зелене очи :heart:

Daleko od toga da sam savrsen...

Kad se "trudim" da sebe predstavim u boljem svetlu, jednostavno se ponasam prirodno... Umem recima da impresioniram osobu sa kojom komuniciram... Mislim da na to utice i moje ponasanje i maniri... Mada, drugi poprilicno dobro pricaju o meni, tako da ako bih nekada i pokusao da sebe hvalim, to bi bio samo "anti-marketing"...

Verujem u sebe, i dovoljno mi je da budem prirodan... U suprotnom, svaka laz se pre ili kasnije otkrije...

Savet: Bolje radite na sebi, nego na marketingu o sebi... :ok:

Daleko od toga da sam savrsen...

Kad se "trudim" da sebe predstavim u boljem svetlu, jednostavno se ponasam prirodno... Umem recima da impresioniram osobu sa kojom komuniciram... Mislim da na to utice i moje ponasanje i maniri... Mada, drugi poprilicno dobro pricaju o meni, tako da ako bih nekada i pokusao da sebe hvalim, to bi bio samo "anti-marketing"...

Verujem u sebe, i dovoljno mi je da budem prirodan... U suprotnom, svaka laz se pre ili kasnije otkrije...

Savet: Bolje radite na sebi, nego na marketingu o sebi... :ok:

:worth::worth::worth:

Back