Ljubavne perverzije

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ne bude da nema ljubavi u seksualnim temama 🤗

šta je za vas perverzno u odnosu? ne mora to biti samo sex, mada se u njemu najviše iskazuje.

da li je to bilo šta neobično? i šta je u današnje vreme (svega i svačega) neobično? stide li se ljudi to da prenesu partneru? može li biti dobrog sexa ako su ljudi sasvim zatvoreni po tom pitanju?
Meni, ne moze. Pre svega, zato sto se dobar seks zasniva na masti. Ako ponavljas jedno te isto, pre ili kasnije, dosadi...

Ne znam da li se svrstava u perverzije ali meni je vuklo na to.
Moj dragi me jedno vreme zvao kad hoće da piški da mu držim racku.
Trajalo je sigurno 20tak dana. Meni bilo čudno kako ga ne mrzi kada mu kažrm sačekaj evo sad ću (kada nešto rafim).

Ne znam da li se svrstava u perverzije ali meni je vuklo na to.
Moj dragi me jedno vreme zvao kad hoće da piški da mu držim racku.
Trajalo je sigurno 20tak dana. Meni bilo čudno kako ga ne mrzi kada mu kažrm sačekaj evo sad ću (kada nešto rafim).
Ovo više deluje kao čin bliskosti vas dvoje
Opet, perverzno je sve što je makar jednom od dvoje neprijatno ili neprihvatljivo

Glitch Spare Me GIF by Mack Neaton

Da ne bude da nema ljubavi u seksualnim temama 🤗

šta je za vas perverzno u odnosu? ne mora to biti samo sex, mada se u njemu najviše iskazuje.

da li je to bilo šta neobično? i šta je u današnje vreme (svega i svačega) neobično? stide li se ljudi to da prenesu partneru? može li biti dobrog sexa ako su ljudi sasvim zatvoreni po tom pitanju?
perverzije citav ljduski rod uglavvnom vezuje za sex

ne prljaj ljubav i ne mesaj babe i zabe

i nemoj sad da me davis tvojim naucnim kojestarijama

Back