- Poruka
- 70.172
To! dobar.Ja bih
Miki and Napokon
Sve što vas muči, recite nama
Posle će vas još više mučiti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To! dobar.Ja bih
Miki and Napokon
Sve što vas muči, recite nama
Posle će vas još više mučiti![]()
Meni, ne moze. Pre svega, zato sto se dobar seks zasniva na masti. Ako ponavljas jedno te isto, pre ili kasnije, dosadi...Da ne bude da nema ljubavi u seksualnim temama
šta je za vas perverzno u odnosu? ne mora to biti samo sex, mada se u njemu najviše iskazuje.
da li je to bilo šta neobično? i šta je u današnje vreme (svega i svačega) neobično? stide li se ljudi to da prenesu partneru? može li biti dobrog sexa ako su ljudi sasvim zatvoreni po tom pitanju?
na masti?Meni, ne moze. Pre svega, zato sto se dobar seks zasniva na masti. Ako ponavljas jedno te isto, pre ili kasnije, dosadi...
Ovo više deluje kao čin bliskosti vas dvojeNe znam da li se svrstava u perverzije ali meni je vuklo na to.
Moj dragi me jedno vreme zvao kad hoće da piški da mu držim racku.
Trajalo je sigurno 20tak dana. Meni bilo čudno kako ga ne mrzi kada mu kažrm sačekaj evo sad ću (kada nešto rafim).
Jel nastavio sam da piški?Pa ne mogu reći da mi je bilo neprijatno.
Više čudno. Nikad nisam to ni poželela ni ti mi je neko tražio. A i cimanje je...
Volis da te maze tortom? Ili da jedes tortu tokom cina?
iz licnog iskustva mogu reci da je skoro pa neizvodljivo....
perverzije citav ljduski rod uglavvnom vezuje za sexDa ne bude da nema ljubavi u seksualnim temama
šta je za vas perverzno u odnosu? ne mora to biti samo sex, mada se u njemu najviše iskazuje.
da li je to bilo šta neobično? i šta je u današnje vreme (svega i svačega) neobično? stide li se ljudi to da prenesu partneru? može li biti dobrog sexa ako su ljudi sasvim zatvoreni po tom pitanju?
Kad se sa nekim razumes i volis slobodni ste da istrazite svoju seksualnost do kraja, a ne misionarac i krpa preko glave ceo zivot.perverzije citav ljduski rod uglavvnom vezuje za sex
ne prljaj ljubav i ne mesaj babe i zabe
i nemoj sad da me davis tvojim naucnim kojestarijama
tako je......da ti dovede najbolju drugaricu i slicno...Kad se sa nekim razumes i volis slobodni ste da istrazite svoju seksualnost do kraja, a ne misionarac i krpa preko glave ceo zivot.
aj dobro ti sve znas... pa kako i neko vodi ljubavKad se sa nekim razumes i volis slobodni ste da istrazite svoju seksualnost do kraja, a ne misionarac i krpa preko glave ceo zivot.
Kako sa krpom preko glave?aj dobro ti sve znas... pa kako i neko vodi ljubav
taman bio samo misionarac ako je volim mene je i to deveto nebo kad je gledam dok vodimo ljubav
набавим провидну крпу - неко светло марамче јелKako sa krpom preko glave?
Providno nije po kanonu.набавим провидну крпу - неко светло марамче јел