- Poruka
- 3.616
Ljubavne emocije se ne pokazuju samo srcem nego i penisom. Ljubav se moze pokazati i erekcijom itd. To morate shvatiti da to ide zajedno a ne primoravati osobu da vas voli srcem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubavne emocije se pokazuju i delima, kroz obraćanja pažnje na važne datume, i možda obasipanje raznim poklončićima. Mislim da većina normalnih devojaka i nemisli puno o dužini stvarčice, ili o sex-y, već da su im kod partnera bitne i neke druge stvari-neznam-bilo bi lepo da se u ovu tvoju diskusiju uključe i one, pa da čujemo i njihovo mišljenje
Locirani Sandzaklija iz Novog Sada???? :-) Poznata demagogija kojoj nije mjesto na ovom forumu. Model govora kojeg se trebamo cuvati i bjezati.
Pa ne kad ti se digne to znaci da volis tu osobu i ta ti osoba mora biti zahvalna. I to je jedan od nacina iskazivanja ljubavi.
Pa vama muskarcima se ne dize samo na osobe koje volite....
Dans orijent promovira opusteni moral i smatram da je to dobar korak i dobar potez. ja sam juccer promovvirao moral putem gala veceri ali na zalost to mi je bilo obrisano.
- - - - - - - - - -
Samo na osobe koje volimo jer i to ljubav. :-) Ona stvar se vodi ljubavnoj sustini.
Ta stvar nije dovoljna za ljubav....