Ljubavna patologija

Poruka
22.458
On je nezadovoljan svojim sexualnim zivotom, godinama kroz taj pritisak da ona promeni svoje navike provodi i kaznu, ali on to ne dozivljava kao kaznjavanje vec kao zaslugu njene vlastite nesposobnosti. Uskracuje joj budzet, totalno je ovisna jer je nezaposlena, namerno ne ide na odmore iako su u mogucnosti, kucna druzenja su skoro nestala, kao zatvorenik je i ne zive bas blizu centra tako da je izolacija potpuna. Druga strana medalje nije sjajna, ona je zadrta, svadjalacki raspolozena, stalno je smrtno umorna iako je kuca u haosu, deca neuredna i totalno vezana za net, Ipode,Iphone..ona voli da gleda sport i turske serije, tad se odmara od onog vremena kada nista ne radi. Na pocetku nije bila takva, na pocetku on nije bio takav. Sve je pokvario sex a on cak nije ni zahtjevan jer na nekim porodicnim okupljanjima on totalno otvara karte svog zivota, ponekad i neumesno. S druge strane, dugo zive neuslovno pa je taj sex u 60 kvadrata sa troje dece tesko i izvesti, ona se stidi-on ne razume. Pokusao je otici ali se vratio u taj zajednicki stan. Vara ju ali sve kao posledica njenog ponasanja, ona kaze da joj ne smeta-samo da nju ostavi na miru. Oboje su jako nesretni. Uprkos svemu kupuje zajednicku nekretninu i dolazi cetvrto dete koje ona ne zeli odbaciti. Mislim da je on jako voli ali je ne uspeva na svoj nacin preobratiti a ona je kontras, nije losa osoba nego reaguje i na svoju stetu samo da kontrira.
Full true story. Moze li naizgled tragedija imati ikada happy end?

Meni izgleda da ce ipak ostariti zajedno (mozda gresim), da li ikada prestati da se svete jedno drugome? Missim, u ovom trenutku ih ocigledno na okupu drze deca, nesto manje njegovi i njeni roditelji i pritisak okoline ali to moze da potraje jos 15 godina jer vec 15 traje

On je nezadovoljan svojim sexualnim zivotom, godinama kroz taj pritisak da ona promeni svoje navike provodi i kaznu, ali on to ne dozivljava kao kaznjavanje vec kao zaslugu njene vlastite nesposobnosti. Uskracuje joj budzet, totalno je ovisna jer je nezaposlena, namerno ne ide na odmore iako su u mogucnosti, kucna druzenja su skoro nestala, kao zatvorenik je i ne zive bas blizu centra tako da je izolacija potpuna. Druga strana medalje nije sjajna, ona je zadrta, svadjalacki raspolozena, stalno je smrtno umorna iako je kuca u haosu, deca neuredna i totalno vezana za net, Ipode,Iphone..ona voli da gleda sport i turske serije, tad se odmara od onog vremena kada nista ne radi. Na pocetku nije bila takva, na pocetku on nije bio takav. Sve je pokvario sex a on cak nije ni zahtjevan jer na nekim porodicnim okupljanjima on totalno otvara karte svog zivota, ponekad i neumesno. S druge strane, dugo zive neuslovno pa je taj sex u 60 kvadrata sa troje dece tesko i izvesti, ona se stidi-on ne razume. Pokusao je otici ali se vratio u taj zajednicki stan. Vara ju ali sve kao posledica njenog ponasanja, ona kaze da joj ne smeta-samo da nju ostavi na miru. Oboje su jako nesretni. Uprkos svemu kupuje zajednicku nekretninu i dolazi cetvrto dete koje ona ne zeli odbaciti. Mislim da je on jako voli ali je ne uspeva na svoj nacin preobratiti a ona je kontras, nije losa osoba nego reaguje i na svoju stetu samo da kontrira.
Full true story. Moze li naizgled tragedija imati ikada happy end?

sex u braku i nije obaveza vec valjda stvar nekog odnosa
deca su blagoslov ali radjati cetvoro u braku i odnosu koji je nezadovoljavajuc je jos gore
a sve se moze strediti ako nadjes pravi nacin, izmedju ostalog i razgovorom
posto neki ljudi odbijaju da razgovaraju posebno kada su u stanju da se inate ko deca, onda samo ako imas zivaca promenis pristup
a to je dugotrajan proces

Kad nema seksa i ispare hormoni,'ode i mnogo toga.Žene pate što prestaju da budu mlade i zgodne a muškarci od manjka para.I percepcija budućnosti i sveta se promeni.I muškarac i žena se udalje jedno od drugog.I raziđu.

u brak valjda ulazis zbog sebe i tog nekog sa kime zelis suzivot
zasto se onda ljudi vise okrecu svakodnevnici nego negovanju odnosa
pa i sebe?

i kad nemas para i kvaliet zivota ti se smanji opet imas nekog pored sebe sa kim mozes te stvari da resis
ne znam ja na to tako gledam

Sve je pokvario sex ... Vara ju ali sve kao posledica njenog ponasanja, ona kaze da joj ne smeta-samo da nju ostavi na miru. Oboje su jako nesretni...Mislim da je on jako voli ali je ne uspeva na svoj nacin preobratiti a ona je kontras, nije losa osoba nego reaguje i na svoju stetu samo da kontrira.
Moze li naizgled tragedija imati ikada happy end?

ostace zajedno dok ih smrt ne rastavi, vecito nesretni i obeshrabreni za neki novi, samostalni pocetak...samozavaravanje u stilu: mozda ce sutra, prekosutra, za dve godine..posle cetvrtog deteta..biti bolje,
a nece.

u brak valjda ulazis zbog sebe i tog nekog sa kime zelis suzivot
zasto se onda ljudi vise okrecu svakodnevnici nego negovanju odnosa
pa i sebe?

i kad nemas para i kvaliet zivota ti se smanji opet imas nekog pored sebe sa kim mozes te stvari da resis
ne znam ja na to tako gledam
Pa jeste,kad nemaš para,tu je uvek seks,pravi ili fejk.A ženska koža nije više glatka i svetla,dođu i kilogrami,pa te mrzi da tepaš cicomico.Žena postane mrzovoljna pa te optužuje za sve i svašta i unajmljuje špijune i privatne detektive,decu ubeđuje kako je tata zlotvor(a i jeste,kako ćemo i u braku da moljakamo za seks,kad nam je to bilo mrsko i pre braka).I svašta nešto.A onda razlaz dođe kao šlag na tragediju.

Back