Ljubavna magija

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Koristio sam pretragu i postoji tema na ljisu ali je sprdačina, ako može bez zezanja, zna li neko nešto o tome?
Kako da izvedem da se jedna devojka zaljubi u mene?
Postoji li uopšte ljubavna magija ili su to prazne priče?

ciribu ciriba voala
euro-evro-pare-devize-1332938167-139932.jpg

ljisar bi ti rekao da zapalis 100tinak evrica pred njom:lol:
ateista da ne postoji magija
normalac da je magija miris ruze
doktor da se prijavis u lazu
a ja ti kazem da bi bilo najbolje da nadjes nekog ko te voli il ako bas oces napravis vudu lutkicu na sl nacin:
iscupas joj kosu i pobegnes
ako te ne juri policija stavis njenu kosu na barbiku onako je privezes oko grudi jer je tu srce
isto ponovis sa kenom i svojom kosom i onda ih sve zajedno zavehes i potopis u med sa ruzama i ponavljas zamnom:

ja moram da se lecim ja moram da se lecim...:lol:

Šta će ti magija? Ufati je za sisu i reci joj: "Maco, ja bih da mesimo palačinke zajedno." Pa ako hoće - dobro jeste. Ako neće - ideš dalje. Neka će pristati. Ona koja neće - neće pa neće, da dubiš na glavi ili pak da joj staviš pod nos 1.000.000 $. Nema dalje. Ende.

Kakva magija,kakvi bakraci. To sto si rekao da nisi komunikativan,pod hitno da promenis,razvijaj tehniku komunikacije,idi od jedne do druge i komuniciraj opusteno kao sa najboljim drugarom. A ta koja ti se svidja ostavi je za kasnije kad razvijes komunikaciju sa suprotnim polom,da se ne bi razocarao bezveze.

Back