Ljubavna afera

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.303
Pomalo sam zbunjena listom različitih naziva erotskih odnosa u koje ljudi ulaze, pa se pitam ono što se zvalo love affair, tj i kod nas "imali su aferu" da li je to isto kao i ovo što se danas pomalo surovo i bezosećajno zove samo "kombinacija" 😁🙄

I otkud taj naziv kombinacija? Jel to ono kombinuje se više osoba ili se kombinuje nešto drugo? Kombinacija u matematici je ono 1 od 10 ili 2 od 8, pa koliko ima takvih mogućnosti... 😀.. Ali ako se kombinuje 1 od 1 onda je to broj 1 🙄

Da nije ljubavna afera ipak nešto ozbiljnije? :think:

Poslednja izmena:
Meni je kombinacija super izraz. Nisam počela da ga koristim, ali dobro
zvuči. Dvoje su u nekakvoj kombinaciji, al kakva je to kombinacija to samo
oni znaju. Ima li tu uopšte ljubavi ili nema i slično..

Meni je kombinacija super izraz. Nisam počela da ga koristim, ali dobro
zvuči. Dvoje su u nekakvoj kombinaciji, al kakva je to kombinacija to samo
oni znaju. Ima li tu uopšte ljubavi ili nema i slično..
Ne zvuči ti ni previše matematički ni hladno i bezdušno? 😁
A zar nije lepši izraz imaju aferu

Pomalo sam zbunjena listom različitih naziva erotskih odnosa u koje ljudi ulaze, pa se pitam ono što se zvalo love affair, tj i kod nas "imali su aferu" da li je to isto kao i ovo što se danas pomalo surovo i bezosećajno zove samo "kombinacija" 😁🙄

I otkud taj naziv kombinacija? Jel to ono kombinuje se više osoba ili se kombinuje nešto drugo? Kombinacija u matematici je ono 1 od 10 ili 2 od 8, pa koliko ima takvih mogućnosti... 😀.. Ali ako se kombinuje 1 od 1 onda je to broj 1 🙄

Da nije ljubavna afera ipak nešto ozbiljnije? :think:
Lepo rečeno. To što ti pišeš je Gangbang valjda.

Znači seksam se sa nekim i ako me pita prijateljica kažem u kombinaciji sam sa njim. Meni to i dalje tehnički deluje. I to znači da istovremeno mogu kombinovati više kombinacija.recimo jedan bivši, jedan sadašnji, jedan prijatelj koji upadne itd. Jasna, blago tebi što ti to zvuči ok, msm ta reč 🙄😔. Kombinovanje mi ne izlazi iz glave

Back