Ljubavna afera

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.009
Tačno 7 dana me nije bilo u firmi
Posle dve godine priuštim sebi 7 dana i otputujem.

Za vrijeme odmora stigne mi slika i ispovest da je u firmi izbila ljubav između udate i momka

Toliko sam se iznervirala da mi je u dlaci ostalo da napadne nit stepenice i u tom haosu bacim mobilni da bi se sa obe ruke uhvatila za gelender

Što me sutradan odvelo u shop mobilne telefonije gde sam sebi kupila opet telefon

Ja pojma nemam kako ću sutra reagovati, tu njihovu ljubav ja zabraniti nemogu s druge strane svi znaju moj stav i da ne zelim sapunice na poslu

Kako je to kod vas na poslu regulisano ? Da li se to toleriše?

Dobro Paula
Ja sam šefica
Ako pukne tikva ja imam dva problema ja verujem da je to za nju odskočna daska da se riješi groznog braka dok on tvrdi to nije afera to je ljubav i kad se to sutra razformira njih dvoje trovat ce harmoniju među svim ostalim
Испремешташ их ако буде потребно.А не мора да значи да ће да сметају осталима чак и ако пукне све. Опусти се.

Tačno 7 dana me nije bilo u firmi
Posle dve godine priuštim sebi 7 dana i otputujem.

Za vrijeme odmora stigne mi slika i ispovest da je u firmi izbila ljubav između udate i momka

Toliko sam se iznervirala da mi je u dlaci ostalo da napadne nit stepenice i u tom haosu bacim mobilni da bi se sa obe ruke uhvatila za gelender

Što me sutradan odvelo u shop mobilne telefonije gde sam sebi kupila opet telefon

Ja pojma nemam kako ću sutra reagovati, tu njihovu ljubav ja zabraniti nemogu s druge strane svi znaju moj stav i da ne zelim sapunice na poslu

Kako je to kod vas na poslu regulisano ? Da li se to toleriše?
Vodim se devizom ne se.ri tamo gde jedes, nikakve afere na poslu.

Можда не буде само афера? Јбг, близина споји људе, дешава се да прерасте у озбиљну везу.
Ma sve razumem, zasto se desava, u sta moze da preraste i bla bla. Prosto je ovo moja deviza, ne zelim sebi da komplikujem zivot - posao je posao, priv zivot je priv zivot. Nije da nisam imala izazova, ali covek sam, nisam zivotinja da ne mogu da se oduprem nagonu.

Razumljivo je sto sefovi i poslodavci ne gledaju blagonaklono na to, ali ne moze se tu mnogo dok ne ometa proces rada i ne utice na posao samih ljubavnika. U prvom slucaju moze neki premestaj, u drugom moze i otkaz. Sve u svemu, najvise ce biti njih dvoje na gubitku ukoliko se raskantaju.

Код мене у фирми сам ја једино женско. Ови мушки су толико испрепадани од марта прошле године да ни једног не посматрам као мушко. Ја тих проблема, дакле, немам :)
Шта раде између себе- не знам :)

Imam i u našem malom kolektivu takav slučaj, 'momak' i udata žena koji se ušemili, štajaznam, malo je i simpatično kad provališ da sad slično govore, slično se oblače, ponašaju... Navatao ih direktor na delu, ne mož da ih ispremešta, kazni nit otpusti, tako da je samo pripretio, sad ne znam koliko mare za to ili se bolje čuvaju. Ostatak zaposlenih imamo s kime/čime da ispiramo usta, neki manje, neki više. Skoro je ona bila na odmoru pa smo zbijali šalu s njim što je sav 'uveo'. Jeste, grozni smo ljudi. I nekako mi se čini kako ih najviše pominju jedan drugi koji je najavljivao da će nju da 'dovati' pre neg se ušemila s 'momkom', i jedna neudata tu negde godina 'momka'. Rekao bi čovek... čovek bi možda i prećutao, ja sam im već rekao da su zavidni.

Imam i u našem malom kolektivu takav slučaj, 'momak' i udata žena koji se ušemili, štajaznam, malo je i simpatično kad provališ da sad slično govore, slično se oblače, ponašaju... Navatao ih direktor na delu, ne mož da ih ispremešta, kazni nit otpusti, tako da je samo pripretio, sad ne znam koliko mare za to ili se bolje čuvaju. Ostatak zaposlenih imamo s kime/čime da ispiramo usta, neki manje, neki više. Skoro je ona bila na odmoru pa smo zbijali šalu s njim što je sav 'uveo'. Jeste, grozni smo ljudi. I nekako mi se čini kako ih najviše pominju jedan drugi koji je najavljivao da će nju da 'dovati' pre neg se ušemila s 'momkom', i jedna neudata tu negde godina 'momka'. Rekao bi čovek... čovek bi možda i prećutao, ja sam im već rekao da su zavidni.
mislis da je RKL ljubomorna jer je singl devojka ili je ozenjen momak?

Back