Ljubav

znas kako, evo ti besplatan savet - odes na forum Zene i pitas na koji nacin mozes da apliciras za sredstva kod Sorosa, Rokfelera i sl. za sirenje gej progande, mozes da ponudis i buy 1 get 1 free, tj. da gratis propagiras gojaznost, i sigurna sam da ce ti dame na tom forumu pomoci.
A one tamo to znaju? Ok. Danke!
Odoh da ubiram harač za propagandu, dosta sam ja ovde kuckala za dž. Od ideala se ne živi!

Jel

Da pitam

Ako tvrdite za sebe da je ljubav motiv našeg postojanja i pokretač naše sreće
I ako vi ljubav nosite u svom srcu a ne samo po potrebi u polnim organima

Kako možete tu divnu ljubav osudjivati, pljuvati ili zabranjivati ili kako uopšte imate hrabrosti da kazete da je vama gadljivo ako se drže za ruku, grle ili poljube istopolni?

Zašto se moraju po vašem kriti? Zašto da samuju?

Ako se razvede muž i žena ima se razumjevanje jer gde ljubavi nema nebi se trebalo gubiti vreme jer zivot nema smisla , život brak bez ljubavi to je izgubljeno vreme

S druge strane ocekuje je se da istopolna ljubav treba da potiskuje ljubav, da to svede u četiri zida jer hetero nema volje da to gleda gadljivo im

Eto pa ako neko hoće neka odgovori

moji hejteri su oslobodjeni komentarisanja :))))
ja sam fomohob

:aha2::njam::ortaci3::hahaha1:

Ne, ja svoje dete ne podcenjujem, upoznace svet oko sebe svojim ocima i izvuci ce zakljucke
o tom istom svetu svojom glavom..
Ja ne zelim da moje dete gleda i bespogovorno prihvata ono sto ja mislim da je ispravno ili neispravno..
Popularizacija takvih odnosa i od ne pedera napravice pedera zato sto je to moderno...da budem bukvalna...
Upravo tako.
Nisam od onih što kažu da ih sve treba pobiti. Ipak su to ljudi, kako ubiti čoveka? I oni što to kažu, ne misle tako, nego kažu to kao meru neprihvatljivosti takvog ponašanja. Neka rade ljudi šta im volja, ko im može zabraniti? Ali neka rade u svojoj sobi i neka ne ubeđuju ostatak sveta u svoja ubeđenja. Neka to ne bude način da se izdvojiš i budeš poseban. Jer, ono što nezrela deca žele, to je da se izdvoje i da budu posebna, ma šta ih činilo izdvojenim i posebnim.
lako se tako zaluta.

Kako možete tu divnu ljubav osudjivati, pljuvati ili zabranjivati ili kako uopšte imate hrabrosti da kazete da je vama gadljivo ako se drže za ruku, grle ili poljube istopolni?
Ko osudjuje, neka svako voli koga hoce, dok ne ugrozava drugoga ilio treceg, i dok je sve po zakonu.
Kod nas je problem sto se preteruje sa svim, pa tako i sa tim, mi smo narod koji ne poznaje znacenje reci 'mera'. To je vec stvar o kojoj mozemo da diskutujemo....
Popularizacija takvih odnosa i od ne pedera napravice pedera zato sto je to moderno...da budem bukvalna...
Nece, ne brini.

Back