Ljubav

7b01a1888de9d867c430e24735256887.jpg

molim bez bez filozofiranja
pa dobro, pusti ljude da pišu šta žele)), bez kritike )

Pa jeste, ima puno dana, meseci i godina kada je ima u tragovima, ako se misli na m-ž ljubav. Sušne godine ). Ali onda naiđu i kišni periodi...
To je ono kada želiš stalno biti sa nekim, provoditi vreme sa njim/njom. Ona može biti i velika i mala, i preko neta i uživo, i sa dobrim sexom i bez sexa, neki osećaj da ti je baš lepo kada si s tom osobom a da ništa ne možeš da objasniš zašto... Poseban kvalitet je da želiš dobro toj osobi, da bude srećna, za šta je ipak potrebna vrsta uzvišenog karaktera, tako ja mislim. Drugome dati krila i podržavati ga u svemu što je dobro. )

jedite karamele bre

sve uprskate u startu
Nije ajde nećemo više....
Ima je svakako svuda...među partnerima menja oblik i pretvara se u nešto drugačije čemu se prilagođavamo...nekom zapadnom partnerskom principu.....neko se zu i snalaze neki ne....
Ja sam bio u fazonu sve ili ništa..
Sad od kad sam se i razveo i sve nemam pojma u lomsam fazonu čekam neki ženu da mi objasni neke stvari...😂

Budi se lik ujutro mamuran, ode u kuhinju, kad tamo žena cvrkuće, sprema doručak, ništa od uobičajene tirade.
Pita lik sina "šta je s kevom, koji joj je qur. jutros?"
"Ma ćale, sinoć si došao ispovraćanih pantaliona, a kad je keva krenula da ti ih skine da ne bi usvinjio celu kuću počeo si da se braniš i da vičeš da si srećno oženjen i da voliš svoju ženu i da te ostavi na miru!"

Nije ajde nećemo više....
Ima je svakako svuda...među partnerima menja oblik i pretvara se u nešto drugačije čemu se prilagođavamo...nekom zapadnom partnerskom principu.....neko se zu i snalaze neki ne....
Ja sam bio u fazonu sve ili ništa..
Sad od kad sam se i razveo i sve nemam pojma u lomsam fazonu čekam neki ženu da mi objasni neke stvari...😂

ljepshe bi bilo da nije doshlo do havarije
osobe koje imaju brachnu havariju iza sebe mozhda i nisu eksperti za ljubav jer da ste se razumeli u ljubav nebi doshla do havarije

moja teorija

Budi se lik ujutro mamuran, ode u kuhinju, kad tamo žena cvrkuće, sprema doručak, ništa od uobičajene tirade.
Pita lik sina "šta je s kevom, koji joj je qur. jutros?"
"Ma ćale, sinoć si došao ispovraćanih pantaliona, a kad je keva krenula da ti ih skine da ne bi usvinjio celu kuću počeo si da se braniš i da vičeš da si srećno oženjen i da voliš svoju ženu i da te ostavi na miru!"

ovo je u rualnim sredinama mnogo cenjeno

Back