Ljubav

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Zene, ne vidi se na ovom pdf-u da se pise o ljubavi. O cemu se radi, teme su o dinaru, snovima, kuvanju, oblacenju, godisnjem odmoru, gradovima, slikama gradova, ljubimcima, stanovima, noktima, celibatu, muskoj prostituciji.... i tako do nekih 200 - 300 otvorenih, a nema nijedne aktivne o ljubavi?

Ljubav ne postoji, preskocila vas, razocarale se, nece vas nijedan, iluzija koja trosi vreme?

Nije, brate....tema je da ne pasu travu...a to je veliki propust, smrtni greh de facto. Znaci, zene, prokleo vas Bog trave (kako god se zvao) zato sto jedete meso, pu pu pu...

Potpis: Deletina CREW, zajjebani smo mnogo. :evil:

p.s.: molim moderatore da ne zakljucavaju temu. :worth:

Nesto i nisam video zene odavde da pisu na ljisu o ljubavi. Ne pisu ni tamo ni ovde. Cudno je da nezno bice i emotivno ne pomene ljubav tokom nekoliko meseci pa i godina pisanja.

Zene, ne vidi se na ovom pdf-u da se pise o ljubavi. O cemu se radi, teme su o dinaru, snovima, kuvanju, oblacenju, godisnjem odmoru, gradovima, slikama gradova, ljubimcima, stanovima, noktima, celibatu, muskoj prostituciji.... i tako do nekih 200 - 300 otvorenih, a nema nijedne aktivne o ljubavi?

Ljubav ne postoji, preskocila vas, razocarale se, nece vas nijedan, iluzija koja trosi vreme?

Ja sam verovatno i Bogu i narodu dosadio sa propovedanjem o tome kako je ljubav jedna najobicnija glupost.Toga vise nema.Ima samo korist i interes...i razocarenje.

Nesto i nisam video zene odavde da pisu na ljisu o ljubavi. Ne pisu ni tamo ni ovde. Cudno je da nezno bice i emotivno ne pomene ljubav tokom nekoliko meseci pa i godina pisanja.

To je tacno.Nesto ne pamtim nikove i avatare bas najbolje ali mislim da samo mozda 5,6 zena koje se pojavljuju na ovom PDF-u dolaze na LjiS.Ili bilo koji drugi PDF.Prosto da se covek zapita odakle im svima po 20.000+ postova za 2,3 godine.Valjda ono "sta radis sad" pa apdejt svakih 5 minuta :mrgreen:

veliki broj ovde je onih koji su nekada bili jako aktivni na ljs, i sama spadam u tu kategoriju, jednom ljsovac uvek ljsovac :lol:
ali ljs je puko pa smo sad ovde izbeglice, dok i ovo ne pukne :zkez:
seoba krstasa :lol:
tako da sto bi na dva mesta isto pisali :aha:

To je tacno.Nesto ne pamtim nikove i avatare bas najbolje ali mislim da samo mozda 5,6 zena koje se pojavljuju na ovom PDF-u dolaze na LjiS.Ili bilo koji drugi PDF.Prosto da se covek zapita odakle im svima po 20.000+ postova za 2,3 godine.Valjda ono "sta radis sad" pa apdejt svakih 5 minuta :mrgreen:

Otprilike tako. Cak i od tih nekoliko pola ih radi po sistemu, tjub pesma, misao na temi o mislima i tako svaki dan.

Wuzne smo...netje nas nijedan:(

A mozda ne zelimo svoju intimu da rasprostremo pa da se po njoj gazi kao po otiracu pred kucom? Mozda je i to...ko bi znao...za razne ljude razne stvari dodju vise ili manje bitne...

Mi smo krivi, vas necemo takve kakve jeste vec trazimo savrseno? Slazem se, mada ne u potpunosti.

YdLJJLw.gif
:mrgreen:

kod mene je ima ali su mi izbori losi

Back