ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 246390

Buduća legenda
Poruka
38.508
al malo sutra hahaha
niste valjda stvarno pomislili da ću JA da otvorim temu o toj patetičnoj budalaštini :lol:

qaranje dakle - šta mislite... ko ima bolji seks, lepi ili ružni?
i zašto tako mislite?

ako ste mišljenja da ulogu igraju brojni drugi faktori sem fizike slobodni ste mišljenje da iznesete
biće mi zadovoljstvo da vas pobijem argumentima iz stvarnog sveta :lol:

al malo sutra hahaha
niste valjda stvarno pomislili da ću JA da otvorim temu o toj patetičnoj budalaštini :lol:

i zašto tako mislite?

ako ste mišljenja da ulogu igraju brojni drugi faktori sem fizike slobodni ste mišljenje da iznesete

definisi bolji seks :)
mislis ko ga ima vise
ili ko ga ima sa vise partnera
ili ...

Nema mnogo veze
Moze neko da bude lep a ipak nezadovoljan sobom, besan, ogorcen, razocaran, napet, nesiguran, a to sve ubija svako zivotno zadovoljstvo, pa i ovo

pa šta te briga što si ogorčen, evo ja sam ogorčen i ljut stalno al to ne menja činjenicu da se riba izloži na mene a još manje znači da se ja neću izložiti ako je ona dobra
i kako seks da bude loš kad smo oboje izloženi jedno na drugo... nema da omane

al sam potrcala :rotf: ... priznajem
sad sam zauzeta ... dodjem posle

PS ... niko nije pobegao od ljubavi ... pa neces ni ti .... nosikikiriki :zag:

ma pljujem ja na ljubav... dođi posle da pričamo o seksu :lol:

- - - - - - - - - -

definisi bolji seks :)
mislis ko ga ima vise
ili ko ga ima sa vise partnera
ili ...

definicija boljeg seksa - pa on želi da te pocepa, ti jedva čekaš da ga išaraš po leđima i onda ne stignete ni do gajbe već se potucate još u liftu čisto malo da vam lakne a onda nastavite na gajbi

tako nešto recimo

pa šta te briga što si ogorčen, evo ja sam ogorčen i ljut stalno al to ne menja činjenicu da se riba izloži na mene a još manje znači da se ja neću izložiti ako je ona dobra
i kako seks da bude loš kad smo oboje izloženi jedno na drugo... nema da omane

Ma da...
To sta ce tebe da "izlozi" kod neke devojke, nekog drugog nece
Gledaj da se ne koorchis mnogo, da na kraju ne zavrsis sa nekom malom, malom, okruglastom zdepastom, brkatom u koju gledas ko u boga :lol: i koju ces da zenis u roku od tri meseca.
Jer takvih primera ima koliko oces

al malo sutra hahaha

i zašto tako mislite?

s obzirom da si ti lep, biće da nemaš nikakav seks, misim nije kvalitetan...misim ne konkretno ti, nego uopće vi lepi i lepuškasti...
ružni ljudi imaju bolji seks jer nisu opterećeni svojim izgledom, misim nisu narcisoidni...(s obzirom da sam ja ružan, trebo bi jelda logično da iam dobar seks, ali ja sam vidiš izuzetak)...:/
naravno, najbitnija je dužina kite, al računam da treba dotle stići...pa aj ko računam tu valjda igra ulogu i žvaka, misim priča...misim utisak koji ostavite na nju, ovako kao osoba, misim jel imaš hariznu i to...

al malo sutra hahaha

i zašto tako mislite?

srecni i zaljubljeni sirokih ili uskih kukova krivog ili pravog penisa

bitno je da li se voledu

Ma da...
To sta ce tebe da "izlozi" kod neke devojke, nekog drugog nece

a ha, e tu sam te čeko, kažeš mene će nešto da izloži a nekog drugog neće... pa to ti je vidiš prazna fraza koju koriste oni što ne mogu da smuvaju dobru ribu pa se teše da su baš takvu kakvu imaju i želeli
ko jedan ortak što prso u gabora pa odjednom kao fol promenio ukus, ranije balio na fulare a sad odjednom kao fazon gotivi klošarke
misim bedne priče sve u svemu

dobra riba loži svakoga, samo što neki kisele grožđe

Gledaj da se ne koorchis mnogo, da na kraju ne zavrsis sa nekom malom, malom, okruglastom zdepastom, brkatom u koju gledas ko u boga :lol: i koju ces da zenis u roku od tri meseca.
Jer takvih primera ima koliko oces

nisam ja iz te priče

s obzirom da si ti lep, biće da nemaš nikakav seks, misim nije kvalitetan...misim ne konkretno ti, nego uopće vi lepi i lepuškasti...
ružni ljudi imaju bolji seks jer nisu opterećeni svojim izgledom,
misim nisu narcisoidni...(s obzirom da sam ja ružan, trebo bi jelda logično da iam dobar seks, ali ja sam vidiš izuzetak)...:/
naravno, najbitnija je dužina kite, al računam da treba dotle stići...pa aj ko računam tu valjda igra ulogu i žvaka, misim priča...misim utisak koji ostavite na nju, ovako kao osoba, misim jel imaš hariznu i to...

:hahaha:

u danasnje vreme zenama nije uopste bitno jes ruzan ili lep ..... bitno jes sposoban , imas lovu , obrazovan , auta i nekretnine i sl......zene su prakticne a u ormaricu drze veliki crni dildo i flasu vina za crne dane :lol:

Лепота је реалтивна ствар тако да је глупо и причати о томе... Нпр неку коју би ти врло радо видео у кревету можда неко други не би никад..

kompatibilni
sve je to hemija I jos ponesto
dzaba izgled ako nisu sexualno ukopljivi

seksualno uklopljivi?
misliš ako je racku prevelik za vadžajnu ili neko dublje kozmo palamuđenje na psihološkoj razini ili si negde čuo za tu frazu bez realne predstave šta znači pa ti delovalo kul da napišeš, šta?

seksualno uklopljivi?
misliš ako je racku prevelik za vadžajnu ili neko dublje kozmo palamuđenje na psihološkoj razini ili si negde čuo za tu frazu bez realne predstave šta znači pa ti delovalo kul da napišeš, šta?

tenzisha, nikad necesh naci debelu svog zivota takvim stavom :(

aham..
onda nema veze izgled
ni da li je neko lep ili ruzan
ni da li je debeo ili mrsav
ni da li je mlad ili manje mlad

ima veze samo da li se hemija poklopila

pa fizika čini bar devedes posto hemije tako da izgled itekako ima veze

- - - - - - - - - -

Лепота је реалтивна ствар тако да је глупо и причати о томе... Нпр неку коју би ти врло радо видео у кревету можда неко други не би никад..

pa u stvari nije... vrlo je egzaktna

u danasnje vreme zenama nije uopste bitno jes ruzan ili lep ..... bitno jes sposoban , imas lovu , obrazovan , auta i nekretnine i sl......zene su prakticne a u ormaricu drze veliki crni dildo i flasu vina za crne dane :lol:

odlična teza
ali za pobijanje :lol:

ženama ZA VEZU nije bitno dal si ružan ili lep, ona će da te istrpi u krevetu i grbavog ako ima adekvatnu satisfakciju po drugim osnovima
sad, problem je kod onog 'istrpi'... to nije dobra ebačina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back