Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li stvarno umiju muskarci da vole?? ja jos takvog upoznala nisam!! jednoj kazu volim te, 5 min kasnije drugoj kazu obozavam te, nakon pola sata trecoj kazu ajmo na sex![]()
![]()
da li stvarno umiju muskarci da vole?? ja jos takvog upoznala nisam!! jednoj kazu volim te, 5 min kasnije drugoj kazu obozavam te, nakon pola sata trecoj kazu ajmo na sex![]()
![]()
![]()
razlicite i slicne, vrucina nas spaja. vruca izmaglica titra, nekada kao i sad, rastace obrise lica i spaja ih sa oblinama, mirisima, raspirujuci strast. tvoja zbunjenost, koja se rasprostire talasima vrucine,da li stvarno umiju muskarci da vole?? ja jos takvog upoznala nisam!! jednoj kazu volim te, 5 min kasnije drugoj kazu obozavam te, nakon pola sata trecoj kazu ajmo na sex![]()
![]()
Mene su uchili da gledam shta neko radi a ne da ono shta pricha prihvatam zdravo za gotovo.A vi kako te?
neke umeju, mada i ja za neke cisto sumnjam...aaaaaaa, znaci, pocetna pretpostavka je da ZENE UMEJU da vole???![]()
Nemas ti pojma i ti koje upoznajes nemaju pojma..tek je posebna prica sto vi ne znate sta je ljubav i sta vam treba
...pa ima ih koji govore volim te samo kad im nesto treba![]()
Ima i takvih koji umeju. A po tome sto pises reklo bi se da nemas vise od 18, kao ni ti tipovi koje si sretala do sada.
mudro receno, i tacnoHmmm..Da li neko ume da voli ili ne, ne zavisi od toga da li je muskarac ili zena, vec od toga kakva je osoba ( hladna ili emotivna) u kakvome je okruzenju rasla, u kakvoj porodici izmedju ostalog, kakvo mu/joj je dosadasnje iskustvo u vezama i sl..Nisu svi muskarci losi kao sto nisu ni zene sve dobre..Nekada prosto i od nas samih zavisi da li cemo i koliko biti voljeni
tu treću najviše vole![]()
Stavi katanac na charobnu rupu i reshichesh sve probleme sa mushkarcima.sve zene su dobre a muskarci su losi i oce da im shire noge na kvarno. to se bar zna
zene i te kako znaju sta njima treba... a to sto muski ne znaju sta zene misle to je dr.stvar :-P
Stavi katanac na charobnu rupu i reshichesh sve probleme sa mushkarcima.