- Poruka
- 18.738
a kad seka voli batu?
onda je seka guska?
ti si jedna starmala negativna djevojchica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kad seka voli batu?
onda je seka guska?
A ja zakljucujem da se bojis da uzivas u zivotu.
Lepota i inteligencija uopste ne moraju biti manipulativne osobine. U lepoti moze i te kako da se uziva a takodje i u inteligenciji. Zasto imas predrasude prema oboma? Osim toga, dobar zivot ne znaci savrsen zivot ili klisetiran, ovako kako si ga opisala. I ne mora imati nesrecan kraj.
I ljubav ne osecaju samo lepi i pametni. Ljubav mogu da osete i ruzni i glupi i defektni i retardirani a mogu i oni biti voljeni. I treba tako, inace bismo ziveli u uzasnom svetu gde je ljubav privilegija odredjene grupe ljudi.
Razmisli da li sama sebe drzis u svetu nekih svojih uverenja koja ti mozda stete.
I mislim da se ljubav ne dobija manipulacijom, odredjenim ponasanjem, izgledom. Neko ce sigurno tebe da voli bas zbog toga sto si to ti. Ali ako ti u ovo ne verujes, onda neces ni prepoznati sta se desava.
Filmska ljubav je s.ranje.
Prava ljubav je prava stvar!![]()
Ljubav kao na filmu jednostavno ne postoji.
Ali ljubav postoji i desi se i to nije ni zaljubljenost, ni strast vec sve to i mnogo vise. Kada prodje zaljubljenost pocinje preispitivanje i ta veza polako preraste u ljubav ili se jednostavno ugasi kada se razocaramo....
Ljubav postoji, i meni se desila sama od sebe, ne kazem neocekivano jer sam je ocekivala, ali nisam jurila za njom i nisam se ponasala kao ocajnica. Niti bih ikad.
I mislim da uopste nije tesko da se desi onima koji otvore svoje srce i koji ne ocekuju previse
Problem je u tome sto se svi plasimo da otvorimo srce i dusu jer se plasimo da cemo biti povredjeni i sa takvom idejom idemo kroz zivot...
Posle kukamo sto nema ljubavi...
Ljubavi ima, treba srce otvoriti, a biti mudar i ne bezati kada naidju problemi vec ih resavati, samo tako ljubav moze da opstane
I posle 10 godina ja volim svog muza, a sa godinama sve vise, sve ga vise poznajem i vidim da je on sve blizi onome sto sam uvek zelela od muskarca. Ali ne treba zeleti nemoguce - i da je bogat, i da je pametan, i lep kao Apolon, i sarmantan, i duhovit, i glavni u drustvu, i da radi po kuci itd. Treba sagledati realnost a ne price iz bajke. I sta je ono sto vam je bitno kod partnera - poverenje, bliskost, iskrenost, postovanje, vernost, razumevanje, podrska, prijateljstvo, vedrina, isti pogledi na svet po kljucnim pitanjima....
Sa godinama i iskustvom sam naucila i stalno moram da obnavljam to gradivo kako da iz svog dragog izvucem ono najlepse sto cuci u njemu...
A taj trud se isplati visestruko
I on je za ove godine sto smo zajedno izvukao iz mene ono sto sam dugo cuvala u sebi
Znaci ko zna, ili bolje ko zeli, taj i zna, pokusa, pa uspe, pa nauci....
Kada se pojavi problem ja ne razmisljam odmah - on je kriv za sve, vec razmisljam sta se desilo i zasto i kako da resimo to u nasu korist
Ucimo iz problema, svadja i prepreka
Tu su da ih savladamo, pobedimo, ojacamo nasu vezu
To je ljubav i to postoji
Ljubavi nikad manje,a priče o ljubavi nikad više.Ljubavi nikad dosta.
e bas tako!Priča o ljubavi obično udavi...![]()
e bas tako!
ja stavljam tacku i znak uzvika!
ma dosta mi je, sto ih vise volis (muskarce) oni sve gore, a mene nigde
osecam se ko poslednja, samopouzdanje 0!
od zadnjih par dana sam odlucila da malo vise volim sebe, svoje dete, knjige, ucenje, pozorista, sve one lepe stvari koje sam zapostavila zbog njih!
i nije mi bas lako, mada nijedan pocetak nije lak, ali sebe vise cenim, za dalje cemo videti
Ma,lako je tebi kad si ti Ja u LJubav Verujem...Šta ćemo mi ostali?![]()