Ljubav,zar postoji to

Iluzija,prepuna pohlebepi sebičnosti,bitno je što primiš u vidu osećanja
a nije ti stalo da daš,filzofirajte,glmiti,venčajte se i nalazićete mane jedni drugima
partnertsvo za života je potrebna,ali to je po meni više neki pakt
za zadovoljavalje potreba i produženje vrtste,šta je sa onom "ljubavi" za koji bi život predali
šta je sa onom "ljubavi" koja daje sve a ne traži ništa,nema toga,to su samo priče
neke izmišljene neke dobiberene,nema toga ,,,,,

Nikada u životu nisam tražio da je bogata,da le iz ugledne kuće,čak ni da je naročito lepa
već samo da mi uzvrati mrvicu osećanja koje predam,samo malu majušnu mrvicu...
ali ne dobijem odgovor,nemam više osećanja,ovo ne funkcioniše,šta treba da radim da
me jedna žena u čivotu prihvati i voli me takvog kakav jesam....

Priznajem nisam savršen,volim da popijem koje piće i imam jezik dugačak,ali ne povredjujem,tretiram lepo
svako ko mi da mrvicu pažnje,verovatno ću zbog toga biti gažen ceo život....!!!!

Ono sto je najvaznije u svakoj vezi,muskarca i zene,to je preispitivanje motiva,zasto neko zeli sa nekim da zivi.Vrlo,vrlo cesto,brkaju se razlozi.
Najcesci razlog,zbog cega se svaki treci brak u srbiji razvodi,je pogresna procena partnera,koji su brak zasnovali.Ono sto je vrlo vazno,to je,
da treba razdvojiti seksualnost privlacnost,i kao jos tezi oblik,seksualnu zavisnost od neke osobe.Ukoliko u jednom takvom odnosu,dodje do
braka,taj brak,ima sve prerogative,da nece dugo potrajati.Posle seksualne zasicenosti,koja se intezivno odrzava,od prilike sest meseci do jedne
godine,partneri shvate,da nemaju zajednicke interese,ni zajednicke potrebe.Sasvim je druga stvar,kada se brak zasnuje iz velike ljubavi.I u takvom
braku,seks igra znacajnu ulogu,ali ne,presudnu.Kod braka zasnovanog na dubokoj ljubavi,partneri su spremni,da se zrtvuju ako treba,jedan za drugog.Spremni su da podnesu i nemastinu,i saznanje da nece moci da imaju decu.Jednostavno,spremni su na svakakva odricanja,u korist svog
partnera.Na suprot tome,partneri koji su u braku,cisto iz seksualnih ili finansijskih razloga,nisu spreni ni na kakva odricanja.Tako,cim naidju na prvu
prepreku,nihova veza puca,i brak se kida,bez zaljenja i kajanja.

mizaca-Ja se slazem sa tobom,da ljubav ne treba juriti.Ali svako,svojim ponasanjem,treba da doprinese,da mu neko ljubav ponudi.
Ako je neka devojka (ili muskarac) stalno nakostresena,ljuta,nervozna,nema tog muskarca koji ce joj prici.To se potpuno isto,odnosi i na muskarce.
Lepo vaspitani ugladjeni muskarci,koji znaju kako se na kulturan nacin,zeni obraca.....tesko ce ostati bez ljubavi,bez da do poznanstva sa zenom
ili devojkom dodje.

Dragi Lorde ima i puno komplikovanih muskaraca.Niti znaju sta osjecaju,niti su u stanju da zapocnu konverzaciju,niti su spremni da se mijenjaju na bolje................A svaka veza je obogcivanje duha i promjena.......Pozdrav:)

Back