Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Mrzim teMeeehh, cinični ste..
Odo da se strasno bacim moru u zagrljaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzim teMeeehh, cinični ste..
Odo da se strasno bacim moru u zagrljaj.
danas ne..ali imam obicaj i tamo da idem ..Mozda ide do seks shopa...bolje citi...![]()
isto ko što ja imam običaj da idem u crkvudanas ne..ali imam obicaj i tamo da idem ..![]()
aj pogadjajpa sad ne znam koliki si vernik![]()
preksrtim se pre nego što skine i pomolim se da me dočeka, ako ne prijatno iznenadjenje, ono bar prosek nekisigurno se prekrstis kad nekad neko skine gace![]()
ma to ne vredi, ja sam čula da po forumu ustvari kruži slika jedne iste kitezato @Dodola iskusno prvo trazi fotku![]()
ma to nisu forumašine znam..dodola rece da ima kolekciju od ususkanih do raspojasanih.. vidi sa njom
Ne,samo ako zasluzi,onda ga nagradimA ti? Ko naiđe prvi..
Pa pazi,ako kuvam kafu,onda i jeste negde nagrada
Ijao,ne,ne neeeeea ti prics o veceri sa doruckom![]()
jooooj dade mi ideju za novu temuZnaci opet smo zakljucili da postene zene se seksaju samo iz ljubavi,prevarile ih te zivotinje sa nagonima,inace ne bi one,mrnjao
Znaci opet smo zakljucili da postene zene se seksaju samo iz ljubavi,prevarile ih te zivotinje sa nagonima,inace ne bi one,mrnjao
Nije to obican seks o kome sam govorila i pamti se jos kakoKakve to ima veze sa poštenjem..
To ima veze sa kvalitetom, jer onaj obični sex sa nekim bezveznim usputnim likom je toliko beznačajan.. da se zaboravi posle par sati, a onaj pravi se pamti godinama.
I ja hoću samo takav, onaj bezvezni mi ne treba.
Nije to obican seks o kome sam govorila i pamti se jos kako
LažešMrzim te