gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
U kom trenutku vaseg zivota se pojavio onaj pravi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
metnem vas osim samare na tanak i mali sic od bajsa
Ljubav mog zivota, bezuslovna i toliko jaka da izaziva i suze i smeh pojavila se 14.06.2003. u 18:50h kada je zakmecao moj sin![]()
zavuče mi, pošteno
![]()
Ljubav mog zivota, bezuslovna i toliko jaka da izaziva i suze i smeh pojavila se 14.06.2003. u 18:50h kada je zakmecao moj sin![]()
A Samaru na štangu ?metnem vas osim samare na tanak i mali sic od bajsa
Secam se te konobarice iz Bele Crkve,mi vojnici,...i dok je okean piva rezultirao zagrejavanju duša,bila je iz sata u sat sve lepsa
Sutradan su me probudili u kasarni i rekli da je to neka kurvetina,ali te noci je bila bas ono ...![]()
Secam se te konobarice iz Bele Crkve,mi vojnici,...i dok je okean piva rezultirao zagrejavanju duša,bila je iz sata u sat sve lepsa
Sutradan su me probudili u kasarni i rekli da je to neka kurvetina,ali te noci je bila bas ono ...![]()
6a forumasica i treca zenaU kom trenutku vaseg zivota se pojavio onaj pravi?
u jednom sasvim cudnom i neobicnom trenutku![]()