ljubav u sexu....

• Začetnik teme Začetnik teme yoana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dirk:
e sto volim ovo proser a vanje...da, ti mi reci da li mene ona voli, molim te...
Nisam mislio na klasicno tvoj primer,govorim uopsteno,i iz licnog iskustva,i iz iskustva mojih prijatelja,uvek jedno zajebava ono drugo.Hobi mi je psihologija,to je u ljudskoj prirodi da iskoristavaju oni koji brinu o njima,i koji ih vole.

wuki:
Nisam mislio na klasicno tvoj primer,govorim uopsteno,i iz licnog iskustva,i iz iskustva mojih prijatelja,uvek jedno zajebava ono drugo.Hobi mi je psihologija,to je u ljudskoj prirodi da iskoristavaju oni koji brinu o njima,i koji ih vole.
...shto ja volim kad je nekom hobi psihologija.... evo, ja skupljam slichice....

yoana:
Svi nesto odvajaju te dve stvari, kao sex je cin bez ljubavi.... Po toj teoriji u ljubavi nema sexa. Zanima me sta zaista mislite o tome?! :confused:
ooooo shittt, nemoj da me volish brez penisa please..
ne mislim, grozim se..meni je to tako usko povezano, onoga koga volim ili osecam vec neshto, ebala bih noc i dan, dan i noc...

wuki:

pa mene si citirao, dakle, sudis o zeni sa kojm sam i o njenim osecanjima prema meni na osnovu svog iskustva iliti tvojih prijatelja??? Dakle, super ti je hobi. Al mene zaobidji!!!

Back