Dirk
Primećen član
- Poruka
- 848
wuki:Da ti nju volis ok.,ali onda ona ne voli tebe.
e sto volim ovo proser a vanje...da, ti mi reci da li mene ona voli, molim te...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wuki:Da ti nju volis ok.,ali onda ona ne voli tebe.
Nisam mislio na klasicno tvoj primer,govorim uopsteno,i iz licnog iskustva,i iz iskustva mojih prijatelja,uvek jedno zajebava ono drugo.Hobi mi je psihologija,to je u ljudskoj prirodi da iskoristavaju oni koji brinu o njima,i koji ih vole.Dirk:e sto volim ovo proser a vanje...da, ti mi reci da li mene ona voli, molim te...
...shto ja volim kad je nekom hobi psihologija.... evo, ja skupljam slichice....wuki:Nisam mislio na klasicno tvoj primer,govorim uopsteno,i iz licnog iskustva,i iz iskustva mojih prijatelja,uvek jedno zajebava ono drugo.Hobi mi je psihologija,to je u ljudskoj prirodi da iskoristavaju oni koji brinu o njima,i koji ih vole.
ooooo shittt, nemoj da me volish brez penisa please..yoana:Svi nesto odvajaju te dve stvari, kao sex je cin bez ljubavi.... Po toj teoriji u ljubavi nema sexa. Zanima me sta zaista mislite o tome?!![]()
wuki:Nisam mislio na klasicno tvoj primer,govorim uopsteno,i iz licnog iskustva,i iz iskustva mojih prijatelja,uvek jedno zajebava ono drugo.Hobi mi je psihologija,to je u ljudskoj prirodi da iskoristavaju oni koji brinu o njima,i koji ih vole.
jesi sado..Mannibals:ma samo zovi...imash noz,i ty sam!?!?...
..,,<<<<<<<<<>>>>>>>>>>
![]()
Devilishgirl:jesi sado..![]()
yoana:Svi nesto odvajaju te dve stvari, kao sex je cin bez ljubavi.... Po toj teoriji u ljubavi nema sexa. Zanima me sta zaista mislite o tome?!![]()