Љубав у младости и љубав после ње

о јој
ух
како сјатка тема.

А шта ће нам лептирићи? Сада треба да се ради, кува, чисти, нема матере да се цурује хахаха
нема се времена за маштање
а и позната је м-ж динамика, шта да се ишчекује?

paa to je kada podješ za samoproklamovanog ''domaćina'' kome treba kućna pomoćnica i veš mašina-onome kome treba žena kao žena kod takvog nećeš biti zatrpana time navedenim već će biti po dogovoru po osećaju i po potrebi....

Да ли сте икада у неком зрелијем добу осетили оне "лептириће" у стомаку које сте осетили као млади ? Да ли је то стварно било тад и никад више ? Ја имам осећај да јесте, да је тај "прозор" за такве љубави затворен са младошћу и да више никад неће да се отвори из бројних биолошких али и психолошких разлога, засићења итд.
Тако је.

Човек постаје опрезнији и све мање верује људима.

Нема повратка.

Mogu da se jave leptirići, ali meni malo više rade strasti. Opet, takva faza. Znate ono kada vam krene para kroz nozdrve. Zašto se o tome manje priča? Čista strast, dragocena. Znate ono, leptirići udaraju na mozak.

Pa ne priča se manje, nego postoje ovde dežurni čitači svega vezano za sex i strast i ako napišeš nešto te vrste odmah postaješ zanimljiva osoba za PP komunikaciju, što smara.

misle da se time žena nudi, kao da je ovo reklama, a ne da pišeš šta ti se dešavalo u životu. ;)
evociraš lepe uspomene.
Па знаш како, та врста отворености није честа. А ово је Балкан. И сама си рекла да ти је жао што ниси чешће била у тим ситуацијама, али не читају.

Да ли сте икада у неком зрелијем добу осетили оне "лептириће" у стомаку које сте осетили као млади ? Да ли је то стварно било тад и никад више ? Ја имам осећај да јесте, да је тај "прозор" за такве љубави затворен са младошћу и да више никад неће да се отвори из бројних биолошких али и психолошких разлога, засићења итд.
ne...

Back