Ljubav u doba instagrama

Han van Zem

Buduća legenda
Poruka
31.081
Molim vas za savet,

ne znam kako da se nosim sa instagram popularnošću savremenih žena.
Kad uđem na njihove profile i vidim da imaju preko 800 selfija i da svaki selfi ima po 1500 lajkova, prosto se osećam inferiorno sa mojih 300tinak fotki, od kojih možda desetak selfija, i možda 12 lajkova po fotki.

Dakle, kako da povratim samopouzdanje?

*Likovi na ovoj temi su potpuno izmišljeni, a možda i nisu.

Hvala

Molim vas za savet,

Kad uđem na njihove profile i vidim da imaju preko 800 selfija i da svaki selfi ima po 1500 lajkova, prosto se osećam inferiorno sa mojih 300tinak fotki, od kojih možda desetak selfija, i možda 12 lajkova po fotki.

Hvala
Ne obraćaj pažnju.

Preteraše ali valjda danas ako nisu popularne ni ne postoje.
Do pre desetak godina nisu ni znale šta je internet, sad se i babe kače...

Btw, isto...mada puno manje od 300 fotki...
I samo stotinak pratilaca(uglavnom znam ko su)...

Molim vas za savet,

Hvala
Samo 1500 lajkova?
Pa to su neke no-name ribe.

Isto tako ćeš videti, ako pogledaš dobro, većina ženskih profila ima mnogo veći broj pratilaca u odnosu na broj koji one prate. Primetio sam da često zaprate nekoga, pa da nakon toga, kad im neko uzvrati follow, otprate tu istu osobu. Ne znam šta to treba da znači i kakvi su to kompleksi da moraš da imaš publiku za sve što radiš, i to što bi svako da bude popularan danas, ali meni to prirodno nije. Zato već pola godine nemam instagram, i nemam nameru da ga više vraćam. :D

Ne znam kakve su preporuke za ig, ali pretpostavljam da najmanje jednom dnevno mora neka objava, otuda toliki broj postova, plus vec dugo su tu storiji i rilovi, pa mora i to. Da, moze neko da to radi i sam ako nema nista drugo, ali zaista uspesni na ig uvek imaju nekoga ko im radi profil.
Znam za zenu iz amerike koja je #2 za kuponing, njoj je 10 balkanaca radilo instagram, ali to je ozbiljan broj komentara, lajkova, klikova, bla bla. Ona je inace bila valjda software inzenjer u Amazonu, dala otkaz i resila da se profilise kao kuponerka na drustvenih mrezama. I cela porodica joj je u toj prici.

Back