Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.191
Naslov pesme me nesto bacio u razmisljanje..od trenutka kad pocne ljubav..lep obostran cist osecaj da ne mozete reci kako nije prava i da nesto ne stima..koliko mislite da se brzo i sporo moze ugasiti?
Dakle bez neke preterane analize postupaka i nagadjanja..vaganja..probajte samo sagledati osecaj u vama koliko vas vremena jako drzala i kako i zasto brzo napustala?
Dakle bez neke preterane analize postupaka i nagadjanja..vaganja..probajte samo sagledati osecaj u vama koliko vas vremena jako drzala i kako i zasto brzo napustala?
Moj je problem što me nisu brzo napuštale. Sećam se trenutka kad sam shvatila da mi više nije stalo (voliš nekog, ta osoba ti kida živce i to traje i traje i samo se jedno jutro probudiš i shvatiš da ti je svejedno jer se ionako situacija ponavlja iz dana u dan). Eto, tako sam ja prestala da volim jednu osobu. Hvala na pažnji. 
al znas sta me zanima jos..ono unutrasnje u tebi sto nije inspirisano postupcima partnera..da li se taj nemir odrazio na duzinu trajanja ljubavi godinama i da li ima veze sa trajanjem veze sto kazes sta je kome dugo..znaci sad saberes intenzitet ljubavi kad pocnes voleti..pa posle 1-3-5 meseci da li se taj period moze odraziti na brzinu hladjenja u tebi?
dosadi mi sminka pa je promenim, ljudi ne bi trebalo da se odbacuju iz hirovitosti ili dosade....imam prijatelje vise od 15 godinama i ne vidim zasto bi prestala da volim nekoga ko zasluzuje moju ljubav.....ne ocekujem holivud svaki dan, samo saznanje da oboje guramo za porodicu i da smo jedno drugom najvazniji....kad ste sigurni jedno u drugo imate vremena i za mnoge druge stvari u zivotu.....