Ljubav sva

Ima fatalne ljubavi za cijeli život. Nije uvijek jasna i sasvim bliska, ali tu je, uz nas. Naoko možda nestvarno i nelogično, ali nije, ne. Znam i ne sumnjam,
jer to su tako blistavi, očaravajući, zanosni osjećaji, pa i strast, kakve nemamo jer je danas nov dan i vrijeme isto za svakoga na neki način, ili, jer postoje ljudi oko nas. Imamo ih jer smo došli do nečeg velikog, nečeg posebnog i nečeg silnog da nas napravi boljim i jačim.
Sreća ima mnogo lica, a mi uspijemo zagledati neko od njih, u srcu prije svega. Neke su uslišane, a neke nisu. Tebe je zavoljeti lako i nije te teško voljeti. Bez tebe ovaj svijet nema ni ljepote ni vrijednosti a niti dobrote. Samo s tobom, kako god to bilo moguće, možemo u njemu biti. Fatalnoj ljubavi nema kraja, pa je i vječita

Ako je obostrana..onda je prekrasno..no takva ljubav ume da bude i pogubna..od siline emocija...opterecujuca, opsesivna... sebicna... egoisticna.
Mozda je lepsa od onih drugih.."obicnih"..koje uzberemo poput cveta..pa dok ne uvene-mirisemo i opijamo se...pa slazemo u herbarijum zivota..
Ova fatalna, je raritet... poput igre svetiljke i leptira...nemoguce je ne ici ka svetlosti,plamenu koji jeste nasim stradanjem-poput hipnoze, magneta...nesvesno...kao zacarani..tezimo svojoj propasti do poslednjeg atoma do nestajanja..

Tol;bt101463:
Ako je obostrana..onda je prekrasno..no takva ljubav ume da bude i pogubna..od siline emocija...opterecujuca, opsesivna... sebicna... egoisticna.
Mozda je lepsa od onih drugih.."obicnih"..koje uzberemo poput cveta..pa dok ne uvene-mirisemo i opijamo se...pa slazemo u herbarijum zivota..
Ova fatalna, je raritet... poput igre svetiljke i leptira...nemoguce je ne ici ka svetlosti,plamenu koji jeste nasim stradanjem-poput hipnoze, magneta...nesvesno...kao zacarani..tezimo svojoj propasti do poslednjeg atoma do nestajanja..
Ne znam samo odkud to tako dobro znaš ko da se sa njom celog veka družiš.A dal može ljubav ta fatalna da bude prema sebi samom :think:

moram braniti i tebe i tvoju ideju u nadi da ces krenuti na pravu stranu zivota. Kao sto sam ti na proslom blogu cini mi se napisao iako si verovatno mlada hrabro se upusti u zivotne tokove. Da bi se pomirisao cvet mora se uspesti preko trnja ali sam taj miris trenutak vredi i po neke kapi krvi. Lepsi je od ovih idealnih i vestackih. To je zivot i udarac i mazenje i lepse je od odustajanja i prelaska na plastiku u svakom smislu. Samo napred u ljubav, patnju zivot

Fatalna ljubav.. Vrlo retka ali kad se dogodi.... Gubi se tlo pod nogama.U jednom trenutku sve sto si mislio da znas,razumes..Sve dobija nov smisao i baca te u zanos..Gledas drugim ocima a sa druge strane.. Sa druge strane postajes realan..Postajes svestan sebe i okoline,zivota,kao nikada pre...
Apsurdnost ljubavi moze da objasni samo srce :)

Back