Ljubav-shta me odbija

• Začetnik teme Začetnik teme _7eDini_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Ima nekoliko pravila o ljubavi i braku za koja znam da su pouzdana: Ako ne postujes onu drugu osobu, imaces mnogo problema. Ako ne umes da napravis kompromis, imaces mnogo problema. Ako ne razgovarate otvoreno o onome sto se medju vama dogadja, imaces mnogo problema. I ako se vas sistem zivotnih vrednosti razlikuje, takodje slede problemi. Morate imati slican sistem vrednosti."

mortishaaa:
jednostavno ako me neko nervira... mada i neko sa kim se jako dobro druzim moze da me iznervira... neko pametovanje i sl. :lol: :lol: i kad se neko pravi da je neko i nesto..... grrrrrrrrr.... 8) etc.
pametovanje svakom smeta... niko ne voli osobe koje previshe s3ru. (8

ne volim obmanu. poluistinu. vazhi i za druzhenje, naravno.

ja ne volim kad se devojka tu neshto kao raspravlja sa mnom.
valjda se zna ko je uvek u pravu? (:

[size=-2]uzgred, takav pristup mi je jednom i doshao glave. tako mi i treba kad sam previshe pametan (: [/size]

AntunTun:
muzika....politika.....religija........al sve je relativno
hehe onda bas nisam za tebe.... :)

mene odbija posesivnost i ljubomora,smaranje...(zivkanje &co),ali i kada previse vremena provodi sa svojim frendovima... mislim,nikad nije previse(i ja sam stalno s svojim curama) ali je PREVISE kad se vidimo samo 1x sedmicno.... inace-idealna mi je veza ona u kojoj ostavljamo prostora za druge stvari,ali i imamo vremena samo za sebe....

sofffy:
mene odbija posesivnost i ljubomora,smaranje...(zivkanje &co),ali i kada previse vremena provodi sa svojim frendovima... mislim,nikad nije previse(i ja sam stalno s svojim curama) ali je PREVISE kad se vidimo samo 1x sedmicno.... inace-idealna mi je veza ona u kojoj ostavljamo prostora za druge stvari,ali i imamo vremena samo za sebe....
ni poslije 2 godine nisam promijenila mishljenje ((:

sofffy:
naravno da se zna ko je u pravu---zene!
Ја имам хемијску на којој пише: Жене ТО могу :mrgreen: И онда у школи то девојчицама увек показујем уз обавезно гестикулирање блоу џаба :lol: :mrgreen:

који сам шовиниста... :rolleyes:

ljubomora mi ne smeta ako je umerena,ne volim laz,dvolicnost,volim paznju,naravno ne preteranu,ali toliko da znam da taj neko misli na mene,da se ne osecam zapostavljeno :)......odbija me prepotentnost,sebicnost,kad neko misli da je uvek u pravu,nametanje dakle svog misljenja,PREDRASUDE :) eto :D

nepoverenje, posesivnost, preterana ljubomora, laz, nezainteresovanost, dvolichnost, opsesivnost, foliranje, soljenje pameti, preterano potenciranje tuznih pricha iz proshlosti, lenjost, ravnodushnost, kad neko preteruje u pokushaju da bude u centru paznje, predrasude, cinichnost, aljkavost...
ima toga verovatno josh :mrgreen:
btw ovo je ono shto me nervira i u vezama i kod prijatelja...

Pa,nrvira me kada je neki decko prema meni jako pazljiv,nije da volim one sto ne mare za mene,nego jednostavno,necu da budem stalno sa nekim u kontaktu,da me stalno smara...
Nervira me ako je neinteligentan,i neduhovit,a posebno neiskren.

Back