Ljubav-Seks-Volja-Manipulacija

Kali-Guli

Početnik
Poruka
4
Da, poznato je da kad mushkarci neshto zazhele, jako, to ako ne nadju drugi, bolji nachin krenu sa agresivnim ponashanjem.

E sad, da je priroda nas obdarila, kao shto je obdarila zhene, hladnokrvnoshcu, ne bi bilo nikakvih problema...

ALI, nazhalost... nije!!

I u ovoj igri bez granica, mi smo ta inferiorna grupa.
I ne, to nismo sami 'dopustili' kako se chesto misli, to je putem prirode vec ugradjeno u nas....

Superiorna grupa je naravno drugog spola, drugog kova, drugih misli....
I agresija je njiha sasvim nepotrebna. Oruzhje koje im je prirodnim putem dato je jache od bilo koje Atomske Bombe.

A svi znamo da je A.B. samo orudje u rukama ucenjivacha.

Dakle, dragi moji nepoznati, radi se o :
Vaginalnoj Manipulaciji.

Pitanje za Muzhjake:
Koliko puta prosechno u jednom mesecu, uradite stvari samo zbog te Manipulacije?
(ono, nema toga, nema ni Vagine)

Pitanje za Zhenke:
Isti vremenski period, koliko puta upotrebite to oruzhje da bi stigle do cilja?

To nije manipulacija.To je ili ucena ( ne podrzavam nikako jer znaci da jedno od njih MORA nesto da uradi,u protivnom sleduju sankcije),ili kompenzacija(ti meni das * pa cu onda ja tebi da dam nesto drugo ) sto nije tako strasno jer oboje dobijaju zeljenu stvar.

Priroda sama po sebi se krece prema zakonu koji bi se moglo reci da je STO VISE. I ni zenski svet nije bas postedjen nagona i prohteva koji su povezani sa umnozavanjem ljudskih bica. No svesne toga da muski svet nema ama bas nikakvo sazaljenje od prirode po tom pitanju, ponekad zele to da iskoriste i za po koji bonus. No to vise lici na nagovaranje nego na ucenu. Sto bi se moglo reci: >nemoze za dzabe, ali ako bas nemas 'pare' ja cu ti ih pozajmiti< 8)

Nadam se da je i ovca cela i vuk sit. :idea:

Back