Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.523 25.11.2018. u 16:39 - Ljubav, seks i moralne vrednosti #51 daaaw<3
jagodinko Domaćin Banovan Poruka 3.083 27.11.2018. u 23:10 - Ljubav, seks i moralne vrednosti #52 Kosta2: Da li biste mogli da se zaljubite u osobu koja je osvedočeni rasista, fašista, zločinac, kriminalac....? Ako se već i ne zaljubite, da li bi mogli ako ništa drugo da vodite ljubav s takvom osobom? Kliknite za proširenje... Da se zaljubim verovatno mogu. Ali ne bih mogla da legnem sa osobom koja nije moj muz, cak i da pozelim. Sto bi se reklo - poprimila sam njegov DNK
Kosta2: Da li biste mogli da se zaljubite u osobu koja je osvedočeni rasista, fašista, zločinac, kriminalac....? Ako se već i ne zaljubite, da li bi mogli ako ništa drugo da vodite ljubav s takvom osobom? Kliknite za proširenje... Da se zaljubim verovatno mogu. Ali ne bih mogla da legnem sa osobom koja nije moj muz, cak i da pozelim. Sto bi se reklo - poprimila sam njegov DNK
poluozbiljan Poznat Poruka 7.266 28.11.2018. u 00:31 - Ljubav, seks i moralne vrednosti #53 jagodinko: Da se zaljubim verovatno mogu. Ali ne bih mogla da legnem sa osobom koja nije moj muz, cak i da pozelim. Sto bi se reklo - poprimila sam njegov DNK Kliknite za proširenje... iz koje buducnosti ti dolazis ?
jagodinko: Da se zaljubim verovatno mogu. Ali ne bih mogla da legnem sa osobom koja nije moj muz, cak i da pozelim. Sto bi se reklo - poprimila sam njegov DNK Kliknite za proširenje... iz koje buducnosti ti dolazis ?