Ljubav, seks i moralne vrednosti

Meni lično su karakteristike navedene u uvodu toliko odbojne da verujem da mi se ne bi ni uspravio :mrgreen:, dok o ljubavi nema ni govora.

Ajde za kriminal, to bi možda i mogao da opravdam, kao mlado, neiskusno, loše društvo, ali ovo drugo, nema šanse. Da mi neko lupeta o višoj rasi, izabranima, nekim vođama, glorifikuje naciste, ima istetovirane svastike po telu, more mrš da te moje oči nikad više ne ne vidu. :cool:

Da li biste mogli da se zaljubite u osobu koja je osvedočeni rasista, fašista, zločinac, kriminalac....?

Ako se već i ne zaljubite, da li bi mogli ako ništa drugo da vodite ljubav s takvom osobom? :lol:

Ču kad žene kažu da ne bi, pa kolega Laki, onaj momak koji tripuje da je Švabo, je kažu izopaljivao solidan broj forumaljki, i šta mu fali što je šatro Švabo... :))))

naravno da bih, ne vidim tu ništa što bi moglo da mi totalno odbije tu neku osobu. osim eventualno opcije zločinac, i to samo ako bi bilo direktno u vezi sa nekim mojim bliskim krugom osoba

inače why not, i jedno i drugo pitanje imaju odgovor - da

Poslednja izmena od moderatora:
naravno da bih, kao i vecina zena
'zlo' je jako privlacno jer je jako i mocno

zenee toliko lazu i druge i sebe, da to prelazi u nesvesno i postaje neka vrsta iskrenosti:mrgreen:

dakle, mogla bih da se zaljubim u takvu osobu, ali ne bih mogla da je zavolim i podrivala bih je iznutra

zaljubljenost je jedno, a ljubav nesto sasvim drugo

Da li biste mogli da se zaljubite u osobu koja je osvedočeni rasista, fašista, zločinac, kriminalac....?

Ako se već i ne zaljubite, da li bi mogli ako ništa drugo da vodite ljubav s takvom osobom? :lol:

ako znam da je nešto od toga, ne vidim kako bih uopšte mogla da ostvarim bilo kakav odnos sa takvom osobom..

- - - - - - - - - -

15 najlepših uhapšenih kriminalki ikada!

http://www.fokuzz.com/drustvo/lista/ukrasce-vam-srce/

nisu baše neke kriminalke ali može da se probere

UPOZORENJE:

ova prva mlati tosterom a četvrta štapom za golf

ja ne razumem poentu ovoga.. znači lepa je i to je to, možeš da je ******, nije bitno da li će posle toga da te koljne na spavanju ili tako nešto.. mislim da nikada neću razumeti muški mozak..

Svako se danas naziva i fasistom i rasistom i nacionalistom pa taman samo zato sto je branio neko svoje uverenje, ono ako se ne deklarise sam kao takav neko drugi mu lupi etiketu, prosto nisi siguran dok se sam ne uveris i u tom slucaju zaljubljivanje jeste moguce pa i ljubav ili brak, kad se jel ljudi upoznaju i razbiju predrasude jedni o drugima. Film Zvizdan se bavi tom tematikom, tri price, tri para, naravno mesovita gde tek treci par posle 20 god od ratnih desavanja ima kakvu takvu sansu da opstane, mada ja sebe ne vidim ni u tom ni u slicnom filmu. Kriminalce izbegavam. Daleko bilo i da ne naletim na nekog manipulatora. Ti prikriveni su najgori. Med i mleko na pocetku a ono zveri od ljudi i to zna samo onaj ko zivi sa takvom osobom. Za krimose bar znas odma pa kako ti volja.

Back