Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Def palačinke s medom i orasima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Def palačinke s medom i orasima
Begaj, obožavam domaće. Nego me mrzi, a ove šećere da ne vidim.Palacinke sa pekmezom od sljiva zakon! Kakav stark, podravka i ostali bakraci![]()
Pa kako drugačije?Tecni?
Pa jos kada nisu uklonjene ljuskice od sljiva...mmmmmm....Palacinke sa pekmezom od sljiva zakon! Kakav stark, podravka i ostali bakraci![]()
Наравно да није победио, јбт, погледај резултат анкете![]()
Izvini, prevideo sam ovu sabotažu
Jel treba da podnosim zvaničnu prijavu adminima i smodovima alo bre?!
Kolko se sećam, izmena tuđih postova bez saglasnosti autora kažnjava banom. Analogijom može da se popuni pravna praznina za anketu, ne znam što bi to bilo drugačije.
Добро, вратила сам. Хтела сам да се нашалим али бог зна да с тобом свака фора мора да пропадне ахахах заборавила сам да сам преправила колико је времена прошло хДPa ko velim gotovo, šta ima da gledam anketu više.
Ali zlo ne miruje, čovek mora stalno da bude na oprezu, ne vredi...
Добро, вратила сам. Хтела сам да се нашалим али бог зна да с тобом свака фора мора да пропадне ахахах заборавила сам да сам преправила колико је времена прошло хД
Cenim zene domacice, koje same spremaju zimnicu, slatka, kompote, dzemove. A, ne otpad po marketima da kupuju.Palacinke sa pekmezom od sljiva zakon! Kakav stark, podravka i ostali bakraci![]()