ljubav-raskid..preko zice

Nema veze...ni ja nisam nista poslala...ono bilo mi truba :roll:

Kako se ti drzis? :wink:

Ja sam moga bivseg veceras navatala da se muva tamo s nekom i kaze joj, da bi mene bio sutnuo da je naisao na nesto bolje...mos' misliti..? :twisted:

E, kod mene je stvarno GOTOVO definitivno...sad vise nisam ni ljuta...zgrozena sam. :-?

SANDRINAbg:

Ja sam moga bivseg veceras navatala da se muva tamo s nekom i kaze joj, da bi mene bio sutnuo da je naisao na nesto bolje...mos' misliti..? :twisted:

E, kod mene je stvarno GOTOVO definitivno...sad vise nisam ni ljuta...zgrozena sam. :-?
Sandrina, srce, nemoj da se zgrazavas, zaboravi na to!

SANDRINAbg:

Znaci da ono nisi ti na avataru ;)

Ja sam poslao poruku ali me je neko otkucao ko dolazi na ovaj forum ( bivsha ) Ili ortaci, pichkolizi.... Neko me je odrukao.
Jeb ga, mislio sam da joj upropastim barem jos jedan dan do kraja zivota :)

Neverovatno kako je muski rod jeftin i spreman za malo flerta i kevu da proda....

mario80:

Ja sam poslao poruku ali me je neko otkucao ko dolazi na ovaj forum ( bivsha ) Ili ortaci, pichkolizi.... Neko me je odrukao.

Neverovatno kako je muski rod jeftin i spreman za malo flerta i kevu da proda....

heheh lood si skroz...ccccc :lol:

SANDRINAbg:

Draga..On ni nezna sta je to "nesto bolje"..!!..Definitivno je neka budala..ccc...i bolje sto ga vise nema pored tebe ako on tako prica,nije zasluzio...a svoje "bolje" ce vec negde dobiti...a ti ces biti negde tu..u blizini...pa mu se,onako najsladje sto znas,nasmej u lice...ha,ha.. :twisted:
A ja...eto..sta cu..guram nekako..nije lako..al sta cu...moram.
Ja znam za ovo moje klinche da takve stvari neprica..(al kad bi cula,negde,slucajno,nekako.....nebi mu spasa bilo..!!.)ali eto..i on je nezreo..kao i oni od 40god.,uostalom...
Pitam se samo ,koje su godine u fazi odrastanja muskaraca te kad oni postaju "zreli".. :confused:

mario80:

jel ovo povredjena sujeta....il....ja tu nazirem jos malo ljubavi..... :shock:

:)

posesivac:
ljudi,gde je ta podrska,solidarnost.... :confused:
vec ste me zaboravili....smrc..

svakim danom je sve teze,teze,teze....da nemislim,nerazmisljam,nerazlazem pricu na najsitnije detalje,da .....da.....da......da bilo sta radim,a da mi sve to nije u glavi...

kako.......prevazici...preboleti...zavrsiti.....kako.....

pateticna sam.....znam ....ovo su potezi ocajnika....TAJ SAM......!!!......eto

Cao, evo i mene da ti dam svoj predlog. Imala sam slican problem posle dugogodisnje veze, takodje sa deckom iz druge sredine (iz druge zemlje), cinilo se da oboje verujemo u nasu vezu, pa sam ja cak ostavila sve, i otisla da zivim sa njim. Relativno brzo je sve propalo, i ja sam se vratila u Srbiju beznadezno slomljena. Nisam mogla da podnesem toliku patnju i imala sam potrebu da uradim nesto vazno, neku "pravu stvar", pa da se sve to zavrsi ovako ili onako, a onda mi je jedna starija prijateljica rekla nesto sto je meni pomoglo, ....

1. Reci sebi da je kraj
2. Opusti se, i pokusaj da dozvolis da te to povuce na dno KOLIKO GOD BUDE TREBALO
3. Nemoj se kobeljati, izgubices daleko vise energije, a verovatno ces upasti jos dublje u tripove, i naci se u jos vecoj krizi.
4. Tek kada "potones" do samog dna, kada vise ne budes imala gde dublje, nastupice katarza, i poceces da plivas ka povrsini. Moze ti se uciniti da se gubis, da se davis, da neces izdrzati, ali ponekad smo jace nego sto mislimo

Ja sam se tako izlecila, nije bilo lako, ali sam izdrzala, .... to ces isto moci i ti.

I evo me sada ziva sam iz zdrava, vec primenjujem istu taktiku kako bih prebolela jednog novog frajera, ..... onog sto se blokirao u krevetu, .....:(

Back