- Poruka
- 16.741
Mis'is, ono, post'o si tata, al' nisam htela iz inata da ti kazem..?
:shock:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sandrina, srce, nemoj da se zgrazavas, zaboravi na to!SANDRINAbg:Nema veze...ni ja nisam nista poslala...ono bilo mi truba![]()
Kako se ti drzis? :wink:
Ja sam moga bivseg veceras navatala da se muva tamo s nekom i kaze joj, da bi mene bio sutnuo da je naisao na nesto bolje...mos' misliti..?![]()
E, kod mene je stvarno GOTOVO definitivno...sad vise nisam ni ljuta...zgrozena sam. :-?
2pike:Sandrina, srce, nemoj da se zgrazavas, zaboravi na to!
Nadji nekog fiiinog deckonju (vidji mene!!!SANDRINAbg:Ma da...zaboravljam...uzas!![]()
2pike:Nadji nekog fiiinog deckonju (vidji mene!!!), pa uz blagostrasje preboli!
SANDRINAbg:Nema veze...ni ja nisam nista poslala...ono bilo mi truba![]()
Ja sam moga bivseg veceras navatala da se muva tamo s nekom i kaze joj, da bi mene bio sutnuo da je naisao na nesto bolje...mos' misliti..?![]()
E, kod mene je stvarno GOTOVO definitivno...sad vise nisam ni ljuta...zgrozena sam. :-?
Jes,ja da cekam tebe, ti cekaj da ti izvetri... Nema, jos malo pa gotovo, a kad se zauzmem, posle ce ti biti krivo!SANDRINAbg:DogovoreTo, al' ces morati malo da sacekas...kod mene to ide jedan po jedan...ne meRem ti ja s drugim dok prvi skroz ne " izvetri", 'ebi ga...![]()
U svakom slucaju, hvala na ponudi...drzim te za rec.. :wink:![]()
mario80:Znaci da ono nisi ti na avataru![]()
Ja sam poslao poruku ali me je neko otkucao ko dolazi na ovaj forum ( bivsha ) Ili ortaci, pichkolizi.... Neko me je odrukao.
Jeb ga, mislio sam da joj upropastim barem jos jedan dan do kraja zivota![]()
Neverovatno kako je muski rod jeftin i spreman za malo flerta i kevu da proda....
2pike:Jes,ja da cekam tebe, ti cekaj da ti izvetri... Nema, jos malo pa gotovo, a kad se zauzmem, posle ce ti biti krivo!
Draga..On ni nezna sta je to "nesto bolje"..!!..Definitivno je neka budala..ccc...i bolje sto ga vise nema pored tebe ako on tako prica,nije zasluzio...a svoje "bolje" ce vec negde dobiti...a ti ces biti negde tu..u blizini...pa mu se,onako najsladje sto znas,nasmej u lice...ha,ha..SANDRINAbg:Nema veze...ni ja nisam nista poslala...ono bilo mi truba![]()
mario80:Znaci da ono nisi ti na avataru![]()
Ja sam poslao poruku ali me je neko otkucao ko dolazi na ovaj forum ( bivsha ) Ili ortaci, pichkolizi.... Neko me je odrukao.
Jeb ga, mislio sam da joj upropastim barem jos jedan dan do kraja zivota![]()
Neverovatno kako je muski rod jeftin i spreman za malo flerta i kevu da proda....
posesivac:ljudi,gde je ta podrska,solidarnost....![]()
vec ste me zaboravili....smrc..
svakim danom je sve teze,teze,teze....da nemislim,nerazmisljam,nerazlazem pricu na najsitnije detalje,da .....da.....da......da bilo sta radim,a da mi sve to nije u glavi...
kako.......prevazici...preboleti...zavrsiti.....kako.....
pateticna sam.....znam ....ovo su potezi ocajnika....TAJ SAM......!!!......eto