- Poruka
- 388.722
Drugo su veliki psi..oni zaista nisu za zivot u stanu vec u kuci i dvoristu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino da komunalci patroliraju i naplaćuju kazne nesavesnim vlasnicima, drugog rešenja nema. I meni to ide na živce, mogli bi bar u centru grada da obrate pažnju na te stvari.
Ма да, а ми на перфирерији нека се давимо у гоwнима...
komunalci su jako svesni svega toga, ali ne haju ich
kao sto ne kaznjavaju bahato parkirana vozila, iako postoji opcija da ih gradjanin komunalac prijavi (sto sam ja i uradila pre jedno tri meseca, sa sve pretnjom vlasnika auta)..mislite da sam dobila bilo kakav povratni mail??? ne, ne...automobili zaposlenih i dalje stoje tik ispred ulaza, ljudi sa stapom, deca u kolicima, bicikli, niko ne moze da prodje, al nema veze....
na periferiji nema toliko izmeta iz prostog razloga sto je sakriveno zelenilom koga ima vise
sem toga, ko god dodje u beograd od stranaca, prvo vidi centar uflekan govnima, a ne periferiju
plus sto mi se nekako cini da u centru ima najvise vlasnika pasa...nemam pojma zasto, ai ih vise vidjam tu
Комунална полиција НЕ СЛУЖИ НИЧЕМУ - ђубре на све стране, просјаци такође, паркира се како ко хоће, питбулови шетају без маске, картонска продаја око пијаца никад већа, клошари запишавају где стигну...
1. Немa изметa зaто што је сaкривен зеленилом???? Aко се не види из aвионa због кaмуфлaже лишћем, не знaчи дa није ту нaрaвно.
2. Штa мене бригa зa стрaнце и штa ће стрaнци дa виде, вaљдa је вaжно дa нaмa грaд буде уредaн и чист због нaс који ту требa дa живимо и подижемо потомство, a не због некaквих стрaнaцa који могу дa сврaте овде, a и не морaју, a и aко сврaте свaкaко ће се зaдржaти крaтко...
Не може изa свaког од нaс дa иде по једaн комунaлaц дa гледa дa ли ће неко дa бaци пaпирић, отресе нос, или се испишa поред дрветa, људи немaју основну културу, a то је нешто што се не може променити преко ноћи.
Плус што су комунaлци униформисaни, пa нпр. влaсници пaсa чим их примете или беже или везују псе..
Не може изa свaког од нaс дa иде по једaн комунaлaц дa гледa дa ли ће неко дa бaци пaпирић, отресе нос, или се испишa поред дрветa, људи немaју основну културу, a то је нешто што се не може променити преко ноћи.
Плус што су комунaлци униформисaни, пa нпр. влaсници пaсa чим их примете или беже или везују псе..
И, ко ће да очисти псећа говна на тзв зеленој површини око моје зграде?
Градска чистоћа није надлежна, Зеленило такође неће то да ради, власнике боли она ствар...
Pitanje za vlasnike pasa u Beogradu - dokle, ali dokle cemo morati da trpimo ulice zamazane govancima kucnih ljubimaca? Zasto ne pokupite ono sto iza vasih zivotinja ostane i kako mozete da se busate ljubavlju spram njih, a elemetrane ljubavi spram naseg zajednickog zivotnog prostora nema??? Ja prosto ne mogu da verujem koliko ljudi na ulici prosto okrene glavu dok im pas vrsi nuzdu i zalepi potpuni ignore na ono sto ostane iza njega???Od par desetina komsija koje setaju pse u mom komsiluku samo sam videla da dvoje (jedna devojka i jedan mladji muskarac) kupe za svojim ljubimcima (svaka cast mladjima na vaspitanju!), dok ostali, narocito zene u godinama, valjda smatarju da mi, kojima to smeta, treba da cistimo za njima....
Dakle- sta raditi sa takvim vlasnicima, kako je moguce sankcionisati ih i kako bi vi to resili?