Ljubav preko žice...

Nekima emocije nisu lepa osobina ali sam ja imao potrebu da otvorim srce... Nemam više šta da izgubim, dva meseca me je vozala... Nije morala, mogla je nesto da smisli. Samo kada pročitam njene poruke ovde na temi pa da se samoubijem mi dodje :( Mislim voleti nekoga i povređivati ga, gaziti...
Slomljen sam, izgubljen... izbezumljen

Zna ona koliko je volim, doći će ako joj nešto značim :(

:roll: emocija jeste lepa osobina samo dramatizujes.....i ne kapiram kako mozes biti sve to navedeno kad s njom nisi ni imao odgovarajucu bliskost.....sve je to masta u tvojoj glavi i sto pre to shvatis, bice ti lakse....sta ce biti kad naidjes u RL na osobu sa kojom ces dzak soli pojedes, pa te ona sutne?????.....secices vene.....zivot nikoga ne mazi, jasno je kao dan i treba stoicki podneti sve njegove udarce.....:ok:

Nekada su ljudi pisali duga ljubavna pisma i voleli se do kraja života, upoznavali se polako a danas su emocije potpuno obezvređene... Nikada nisam osetio ovako nesto, ovakvu prisnost. Znao sam da je ona prava i koju treba da zenim jer na to nisam nikada u zivotu pomislio. Posle ovoliko godina skrivanja emocija... :(

Poslednja izmena:
Nekada su ljudi pisali duga ljubavna pisma i voleli se do kraja života, upoznavali se polako a danas su emocije potpuno obezvređene... Nikada nisam osetio ovako nesto, ovakvu prisnost. Znao sam da je ona prava i koju treba da zenim jer na to nisam nikada u zivotu pomislio. Posle ovoliko godina skrivanja emocija... :(

:roll: pisati duga ljubavna pisma ili pisati dugi ljubavni mail....isto je to....kakva prisnost je tu spomenuta, pa niste ni ziveli zajedno???....zar se ni na trenutak ne zamislis da li si ti to naduvao????.....

Back